Vannak olyan anyukák, akik nem igazán tudják kire bízni a gyerekeiket és ezért nagyon anyás lett a gyerekük?
Ilyen a természete :) Lányom is nagyon anyás volt mindíg, mióta ovis lett, azóta meg végképp. A mamákkal sem marad meg, pedig nekem jó lenne néha egy kis pihi, vagy hogy nyugodtan tudjak dolgozni, de nem megy el velük sehová, csak ha én is megyek. Amúgy lányom is sír ilyenkor, ez nem hiszti :) Ha belegondolsz, neki te vagy a világ közepe, és joggal akad ki ha elmész, mert ezzel a legdrágább dologtól fosztod meg...magadtól. Később ez biztos változik majd, tizenévesen tuti nem fog megkérni hogy menjél el vele bulizni, úgyhogy szerintem meg kell várni míg érzelmileg ott tart, hogy örömmel tölt nélküled némi időt.
Én is furcsálltam ez egyébként, és rákérdeztem a védőnőnél, merthát én is látom, hogy a többi gyerek jól elvan a nagyszüleivel is, játszótéren meg mindenfelé látok ilyet, az én lányom meg sikítozik ha szóba kerül, hogy elmehetne a nagyival fagyizni, vagy bárhová. Azt a választ kaptam, hogy azért van ez, mert érzelmileg még nem érett erre, és hogy vannak ilyen gyerekek. Előbb utóbb ez meg fog szűnni. Egyik gyereknél korábban eljön az idő, másiknál elhúzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!