Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fájhat a fogzástól a füle?

Fájhat a fogzástól a füle?

Figyelt kérdés

5 éves múlt a lányom, és kb. 1 hónapja vettük észre, hogy nőnek hátul a 6-os maradandó fogai. Pár napja fáj a füle, de nem állandóan, hanem csak néha-néha. Tegnap elvittem az orvoshoz, de nem látott semmi különöset, egy picit piros, de meg van fázva, köhög, lehet,hogy attól. Nem domborodik a dobhártyája, nem erezett, szóval nem mondanám, hogy beteg a füle, a doki is csak a köhögésre adott neki szirupot.

Így néz ki a fülfájása:szerda este fájt egy kicsit, tettem rá meleget. Éjjel 4-kor cataflam cseppet kellett adnom neki annyira fájlalta. Csütörtökön negyed 11-kor újra fájt neki, ekkor elvittem dokihoz,és adtam neki megint cataflam cseppet. Délután 4-kor újra fülfájás, majd hajnali 4-kor ismét. Azt mondja a doki, hogy ha a füle be lenne gyulladva, nem lenne ekkora szünet a fülfájások között, hanem egyfolytában fájna. Már csak a fogára tudok gondolni. Véleményetek erről?

2012. jan. 27. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak fájt a füle a fogzástól, mikor a hátsó négy tejfoga nőtt. A fájdalom sugárzik, és a fejben minden mindennel össze van kötve, szerintem ez simán benne van.
2012. jan. 27. 09:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, hisz kisugározhat hátulra.

A 2 fiamnak még az 5-ös tejfognál is volt fülfájdalom, de nem vészes.

Nekem a bölcsességem nőlt a terhesség idején, hát mit ne mondjak, a fülemet is éreztem.

2012. jan. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!