Vajon fájhat ettől a nunusuk?
Körülbelül 1 hete, hogy a férjem itthon van az esti fürdetéseknél, persze a lányoknak már csak apa jó. Addig én kivettem egy kis szabit, míg őket fürdette, leültem mindig a gép elé. Egyik este vittem be a meleg törölközőket, és arra mentem be, hogy adja a kezükbe a baba szappant, hogy azzal mossák ki a nunijukat.(hozzáteszem nagyon ügyesen megtanította nekik, bár a 2 évesnek én is kimosom mert nem tudja még úgy) Én egyébként nem szoktam szappannal nekik, csak vízzel. A magyarázat, hogy ő is így tisztálkodik. A baj az, hogy pár napja mintha gomás lenne mind a kettőnek. Lehet attól hogy szappannal is kimosták a lányok?
Ja még annyit, hogy a férjem nem mossa ki nekik, így gondolom a picinek a fele hab mindig bent maradt.
Hát igen, nem szabad szappannal kimosni, sőt, igazából egyáltalán nem szabadna belülről, csak kívülről, gondolom, az előző válaszoló is ezen lepődött meg.
Igen, simán lehet ettől, a szappan szárít, tönkreteszi a ph értéket, stb.
hol maradt bent a hab???
gombás nem attól lehet, hogy nem megfelelően mosta, inkább attól, hogy nem megfelelően törölte, nedves helyen telepednek meg :/
de ezt én se értem ezt a kimosást meg bent maradt dolgot ha csak kívülről mossátok meg :S
Szerintem a kimosni-t úgy érti, hogy megmosni.
Ha gombás, az azért van, mert nincs teljesen szárazra törölve fürdés után a nuni.
Megmosni. Bocs a rossz fogalmazásért!
Még egyszer nekifutok. Szóval, mikor megmossák a lányok, akkor beszappanozzák a kezüket, és úgy mossák meg a puncijukat!
De most akkor jobban odafigyelek a törlésre, mert természetesen a nagy egyedül törölközik, a kicsi meg utánozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!