Mitől fájhat 2,5 éves kislányom lába?
Figyelt kérdés
reggel úgy ébredt hogy nem tud ránehezedni a bal lábára.Vagyis a lábfejére..Azóta is csak fekszik.Ha mondom neki hogy próbáljunk meg felállni,már egyből el kezd sírni,hogy fáj.Végig nyomkodtam a mindkét lábikáját,úgy nem fájt neki,csak akkor ha felhajtottam a lábfejét a bal lábán...Elesni nem esett el mostanában,meghúzódni sem húzódhatott.Nincs bedagadva sem....2011. aug. 10. 10:03
1/3 anonim válasza:
nőnek a csontjai az is fájhat.
még mielött bárki lehülyézne a lánykámnak is fájt a térde elvittem a dokihoz Ő mondta.
lehet kapni Patikában jégzselét - így kérd- 800,- körül van azzal kenjétek be lefekvés elött vékonyan.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Anyukám is azt mondta hogy nekem is sokat fájt a lábam a növéstől..Reméljük csak attól lesz.Bár egy kicsit meg van már duzzadva neki...
Azért délután elviszem a doktornénijéhez..
2011. aug. 10. 11:14
3/3 anonim válasza:
Jaja én is ezt akartam írni, hogy vidd el dokihoz, mert attól, hogy valakinek ettől, vagy attól fájt a lába még nem biztos, hogy nálatok is az van. Amúgy tényleg fájhat a növekedéstől, de inkább lássa doki és mondja azt, hogy semmi baja, mint hogy nem viszed el és valami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!