8honapja csaszaroztak s faj a varasom mikor idovaltozas van faj de valamikor nem erzek semit s van ojan h nincs idovaltozas es megis faj! Mi lehet az oka? ha valami baj lenne kelene mindig fajon? A kislanyom 10kg es sokat van olbe emiat is fajhat?
Az orvosom azt mondta, hogy még egy évig is érezhetek ott fájdalmat és még pár évig is lehet érzékeny. Engem 5 és fél hónapja császároztak, de még mindig fáj nekem is, ha hozzáérek. Ne aggódj, lassan javul.
Beszéltem valamelyik nap az egyik ismerősömmel, aki természetes úton szült és lenézett, amiért engem császároztak, mondván, hogy az sokkal egyszerűbb. nahát ne tudd, meg, amikor elmeséltem a műtét utáni 3 napot,a mikor alig tudtam felvenni a kislányomat...utána 3 hétig alig tudtam felkelni hozzá az ágyról, amikor éjszaka sírt és még lehet, hogy egy év múlva is fájni fog a vágás.
Ugyan engem még csak 5 hónapja műtöttek, de az én sebem is fájdogál estére, ha túl sokat van kézben a fiam. Az időváltozást még nem figyeltem meg, hogy milyen hatással van rám, de azt már kifigyeltem, hogyha a nap folyamán sokat van kézben a fiam, akkor az esti elringatásnál már nagyon tud fájni a sebem...
Ne aggódj, szerintem ez sajnos természetes, mégiscsak átvágták a hasunkat, és természetes, hogy érzékeny a környéke. Én is úgy gondolom, hogyha tényleg baj lenne, akkor folyamatosan fájna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!