Valóban fájhat keze, lába?
Figyelt kérdés
lányom jó pár napja mondogatja hogy fáj a lába,néha azt is hogy a keze.22 hónapos.de nem biceg,nem ütötte be,rendesen tud menni,és nem tudom hogy ez most valós fájdalom lehet vagy csak figyelem felkeltő.volt ilyen valakinél?elvigyem orvoshoz?2012. jan. 3. 12:16
1/2 Andizsuzsi válasza:
Ha elsősorban este fájlalja, akkor valószínűleg növekedési fájdalom. A hirtelen nyúló izületek mellett nem elég erősek az izmok, ezért fáj. 10 év alatti gyerekek tipikus tünete, aztán a serdülőkorban újra előjöhet.
2/2 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam,mert azért gondoltam a figyelem felkeltésre,mert mostanában elég sok mindene "fáj",hasa,körme,feje,de a lábát,ellenben elég sokat fájlalja,és mutatja is,ezért gondoltam talán tényleg megbújik mögötte valami.
most a hasa per pillanat,a kaka miatt,mert napok óta nagyon keményet kakil,és fáj neki.most espumisant adtam neki.
2012. jan. 3. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!