Fogzástól lehet ilyen mértékű hasmenése?
Figyelt kérdés
tegnap kora délután óta 2x kakilt,éjjel 3x cseréltem neki pelenkát,ma reggel óta megint 3x.most legutóbb már sárgát kakilt.nincs semmi más tünete,csak ilyen még nem volt.olyan volt máskor hogy kicsit hígabb volt a széklete,vagy éppen akkor is hasmenése volt,de eddig ennyire még nem.az utolsó fogakkal küzdünk.2012. jan. 22. 12:14
1/1 anonim válasza:
Milyen szaga van a székletnek? Egyszer a lányomnak is volt hasmenése, és nem tudtuk mitől. A foga nem jött, és különben sem volt gond a fogzási időszakban. Én elvittem a pelenkát a dokihoz széklettel együtt, és kiderült hogy 3 napos hamenése van. Szokott lenni néha a babáknak. Ja és a széklet szaga sem volt normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!