Nincs rossz hatással egy óvodás kislányra, ha sokszor látja az apukáját meztelenül?
Egyik ismerősöm gyakran meztelenkedik a lánya előtt, sőt a kislány be szokott menni vele a wc-be és nézi, ahogy az apja pisil. Hallottam már tőle, hogy "apa, de szép nagy kukid van!" Ez nem lesz egy gyerekre rossz hatással?
Nekem is lányom van (még csak 9 hónapos) és nem tudom, hol van a határ. Mi az amit láthat majd és mi az amit nem. Biztos látni fog minket időnként meztelenül, de gondolom az már nem egészséges, ha egy lány az apja péniszét nézegeti közelről (mint a barátainknál).
Nekem kicsit fura a kerdes, bar lehet csak rosszul fogalmaztal. Te hallottad amikor a kislany mondta: apa de szep nagy kukid van. ???????Szoval ott voltal eppen naluk? Nem ertem...
Amugy gondolom nem allandoan megy utana pisilesnel a kislany. Mi sosem csinaltunk ebbol problemat, mindig lat engem is, apjat is pl zuhanyzasnal, de volt mar pelda ra, h pisilesnel is latta az apjat. Nem meztelenkedunk elotte, de vannak szituaciok amikor lat minekt. Mar 4 es fel eves, es nem is erdekli, kisebb koraban jobban erdekelte. MOst mar tudja ki no es ki ferfi, ki kisfiu es ki kislany, es igy mar nem is erdekes szamara.
Szerintem termeszetesen kell kezelni ezt a dolgot. En szuleimet soha soha nem lattam meztelenul, de pl anyukamat meg melltarto nelkul is. Amikro nagyobb lettem, bentlakasos, nekem emiatt voltak problemaim.
Nálunk nincs direkt mesztelenkedés, de van ogy bejön hozzám vagy apához a fürdőbe vagy wc-re 3 éves kisfiam, és olyankor nincs sikítozva takargatás.
Sőt sex közben is volt hogy ránk nyitott.Gyorsan magunkr rántottam a takarót, és kész.Nem kérdezte hogy mit csinálunk
Az ilyenek nem hiszem hogy bármilyen sérülést okoznának.
Én is láttam gyereknek sokszor meztelenűl apukámat, de nem érzem hogy ez bármi gondot okozott volna.
Szerintem ez egyáltalán nem gáz. Sok szülő nudista strandra megy a gyerekekkel.
Az ovisok meg sokmindent mondanak, de nem feltétlen értik a valódi mondanivalóját. Pl gondolom ő a kis 5 éves Pisikéjével hasonlította össze.
Nem rohangálunk a gyerek előtt mindíg meztelenül,de én is és az apja is szokott vele fürdeni.Amikor kisebb volt ,elmagyaráztuk a szintjén a dolgokat(apának miért kukac...Nem fogdossuk a másét...stb.)Megértette,elfogadta,azóta nem csinál belőle nagy ügyet.Ha pisilek,hozzám bejön ha akar,engem nem zavar.Akkor viszont kizárom,ha megvan és cserélek pont.
3 éves múlt a lányom 33/N
Teljesen természetes dolog, hogy a gyerekek felfedezik saját és mások testét.Ennek semmi szexuális háttere nincs. Inkább az vezet zavarokhoz, ha ezt tabuként kezelik.
Itt Németországban a nudizmus elterjedt és ezen nem akad fel senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!