Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsi! Mindenkinek ilyen...

Bölcsi! Mindenkinek ilyen rossz? Nagyon rossz anyának érzem magam! 23 hónapos a kisfiam és elkezdtük vele a beszoktatást bölcsibe!

Figyelt kérdés
Neki tetszik egyszer volt egy kis sirdogálás értem de jól el van!Tegnap probálta az alvást!Igaz nem aludt de legalább feküdt!Nem sirt!azt mondták ez nagy szó!De nekem meg szakad a szívem!Ugy érzem magam húúúúú hát nagyon rosszul!

2012. jan. 24. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
természetes majd megszokod
2012. jan. 24. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ovi ugyan ilyen lenne. Amikor először ott hagytam (másfél órára) sírtam is. Hetekig nagyon rossz volt nekem. A fiam persze nagyon élvezte/élvezi az ovit, alig volt gond a beszoktatással. Talán akkor kezdett nekem jobb leni, amikor már kb 2-3 hete dolgoztam. Egyre jobban a munkára tudtam figyelni és nem azon járt az eszem, hogy mit csinálhat az oviban a fiam. Állandóan lestem a telefonom, hogy nem-e hívnak az oviból, hogy valami gond van, stb.
2012. jan. 24. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Enyém már 4 hónapja jár, és 3 éves múlt. Még mindig rosszul érzem magam. Ő nem szeret járni, de nem sír.. viszont nem is eszik semmit. 7-8 órákat elvan két pohár vízzel. :(( ÉN nem tudom ezt megszokni. De muszáj :(
2012. jan. 24. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már november óta dolgozom, és még mindig nem tudtam megszokni az új életritmusunkat. Elképzelem akkor szegény kisfiamat!

Ráadásul ő nagyon sokat beteg, és én ritkán tudok vele lenni, legtöbbször a nagyszülőket vetjük be. Cudar dolog, de a kolléganőim mind azt mondják, velük ugyanez volt, majd megszokom.....

A bölcsiben jó helye van, szeret ott lenni, őt is szeretik, de azért otthon csak jobb.

2012. jan. 24. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam mar 1 eve bolcsis es meg mindig rossz. :( O 1 evesen kezdte a baba szobaba. Utanna 14 honaposan kerult at a tipego csoportba es most 2 evesen a 2-3 evesek csoportjaba. Engem meg a csoportvaltasok is megviseltek, jobban mint ot. Ma reggel is vittem a bolcsibe es boldogan szaladt volna a tipego csoport termehez es jatekaihoz. En meg meg kellett fogjam, hogy nem oda megyunk. Lattam az arcan, hogy olyan zavarodott. Nagyon szerette a tipegos gondozo neniket most minden megint uj neki. Ahhhh. Meg mindig rossz erzes. De en sem jokedvembol valasztottam, ugyhogy sajnos nincs mit tenni. Altalaban az anyukakkal tobb gond van mint a gyerekekkel. :) Mikor 1 evesen vittem a fiam bolcsibe a ferjem engem jobban feltett mint ot. 7 kilot fogytam 2 het alatt annyira megviselt. :(
2012. jan. 24. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!