Más 1.5 éves gyereke is rossz alvó? Miért lehet ez? Eddig nem volt ilyen probléma?
Éjfél után óránként felkel. Nem kell neki semmi, csak megfordítom hasra és kész, alszik tovább. Ma volt először, hogy 45 percen keresztül kellett visszaaltatni. Karácsony óta csinálja ezt.
A foga nem lehet, mert akkor hatnának a homeós bogyók vagy fájdalomcsillapítók.
Köszi.
Nem fázik, nincs melege, nem éhes és nem szomjas.
Nekünk is szinte mindig percre pontosan ugyanakkor kel fel éjszaka. Volt olyan, aki a 2:30-as kelést azzal magyarázta, hogy akkor nyílik ki a túlvilág kapuja és ők még érzik, látják a szellemeket. Nem vagyok ilyen szempontból hívő, de mondom adok egy egy álomcsapdának. Nem segített.
Ez után következett, hogy vannak ásványok, amik segítik az alvásban. Vettem azt is, amiből az lett, hogy egyik éjszaka a jáspist valahogy kikotorta a dugi helyről és hozzám dobta.
Egy szobában, külön ágyban alszunk.
A fogzásos, evvős, ivós, fázós dolgokat meg írtam.
Teljesen sötét nincs. Egy sólámpa minden este ég.
Abban lehet valami hogy kezd félni, mert hétfőn babaúszáson a szaunában egy kislány elsikította magát, nagyon megijedt, sírt is. Éjszaka pedig azóta arra kel, vagy csak én, hogy ugyanolyan hanglejtésben sikít. De ezt nappal is csinálja, ha tetszik neki valami vagy csak saját szórakoztatásából, nem tudom. De ez akkor sem tart karácsony óta.
Azt tudom, hogy szereti ha velem van, de sokszor akkor is felkel sírva, ha kettőnk között alszik, mert ha 5x kel fel, akkor oda szoktam venni magunk közé. A hasamra nem tehetem, mert 13 kg és most jön a kis tesó. Azért őrá is vigyázni kell. Pedig ott szeret aludni, csak nagyon nyomja a hasam. A vállamon már nem jó neki, akkor nyöszörög.
Az orvos csak annyit mondott, hogy vannak rosszul alvó gyerekek.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!