A gyerekem macskát lát itthol a házban, pedig nem is volt
soha macskánk. Mit tegyek?
Az én fiam meg mindig egy bácsit lát a függönyön a hálóban:D
SZoktam kérdezni mit csinál a bácsi, csak annyit mond, hogy vigyáz ránk, mást nem hajlandó elárulni:) Szerintem nem kell vele foglalkozni:)
2012. jan. 24. 08:45
Semmit! A gyerekek látnak furcsa dolgokat! Azt mondhatod nyugodtan, hogy te nem látod, kérd hogy mutassa meg. Mást nem tehetsz. Unokahúgom egyszer egy bácsit látott a szobában, nem volt ott senki, hátborzongató volt. Akkor két éves volt.
2012. jan. 24. 08:46
Lehet,hogy csak játékból csinálja, látott valahol macskát és azért mondja most. Egyébként egyzser a kisfiam babát látott az ágyon vagy legalábbis azt mondta, oda ment az ágyhoz csititgatta,hogy neki sírjon,igazából először a frászt hozta rám, de egy kcsit belegondolva szerintem csak játszott, rájöttem,hogy az előtt valamelyik nap a tv-ben látta,hogy a kisbabát az anyukája csititgatta mikor sírt, szerintem csak az jutott eszébe, utánna párszor még játszott ilyet aztán abba hagyta.
2012. jan. 24. 08:47
De egyébként a gyerekek tényleg látnak a furcsa dolgokat,a szomszéd néni meghalt mielőtt még a keresztlányom megszületett volna, aztán mikor a kislány már nagyobb volt( 1 éves ), minden délután integetett a kerítés felé, abban az időpontban amikor a néni minig kint üldögélt, úgyhogy nem lehetetlen,hogy ő látta.
De az is lehet,hogy a gyermeked tényleg csak látszik, de ha lát is valamit tényleg nem tudsz mit kezdeni vele.
3.válaszoló voltam megint.
2012. jan. 24. 08:53
2012. jan. 24. 08:53
6/13 A kérdező kommentje:
Annyi ilyet olvastam (pedig nem hittem benne), hogy múltkor éjjel bekapcsolt a nyomtató, a szívem majd kiugrott a helyéről, rohantam át a gyerekekhez a szobába, mondom biztos egy halott jóakaró jelez így, hogy baj van az ikrekkel. De nem volt semmi.
2012. jan. 24. 10:00
Az enyém kb. 5 éves korig folyamatos szerepjátékban volt. Kutyák, pónik mindenféle volt a lakásban. Úgy tudod eldönteni, hogy játék e, hogy elkezded játszani. Pl: Szólj a cicának, hogy le ne rántsa a terítőt! adj neki kis tejet, biztos szomjas.. Feltehetően játszani fog veled. Ha nem az fura. Nekem a fiam látott egyszer egy nénit a lakásban, aki nem játszott, aki csak ott volt.. de ez csak egyszer fordult elő, nem rendszeresen
2012. jan. 24. 10:02
Az en kisfiam 2 eves es o is lat mindenfelet. Szerintem csak a kepzeletuk fejlodik rohamosan. En onnan tudom, hogy nem szellemet lat vagy hasonlo terrmeszetfeletti szemelyt mert neha apat is latja meg edesanyamat is akik elnek. Sokszor jon es mondja, hogy apa a furdobe van meg megy nagyival jatszani a szobaba stb. Pedig nincs ott senki. Szoval kisfiam letezo es elo embereket is neha odakepzeli. Egy delutan a barratnomeknel voltunk es nekik van egy kutyusuk. Azota parszor elofordult, hogy ezzel a kutyussal jatszik nallunk vagy keresi ot.
2012. jan. 24. 10:40
Az enyem meg az ejszaka kellos kozepen az evek ota halott nagyapjaval kezdett el csevereszni, aki azota is "vendegeskedik" nehanapjan nalunk.
Eleinte feltem nagyon.
2012. jan. 24. 13:56
Kapcsolódó kérdések: