Olyan a gyerekem bőre mintha libabőrös lenne, mire gondoljak?
Figyelt kérdés
Apró piros pontokkal kezdődött,és viszketett,majd ezek a tünetek elmúltak,most azokon a részeken,nem olyan puha a bőre:(Orvos akkor azt mondta lehet allergia...2012. jan. 23. 13:25
1/7 anonim válasza:
lehet allergia, nekünk így kezdődött a skarlát amire antibiotikum kell. erre még jellemző a kezdetben fehér majd később piros málnanyelv majd ha tényleg skarlát volt akkor 2-3 múlva foszlani kezd a bőre főleg tenyéren talpon.
2/7 A kérdező kommentje:
Azon mi már túl vagyunk,ki is kezelték,majd utána jelentkezett ez a tünet,erre már azt mondta a doktornő ,hogy lehet valamilyen allergia.Nem piros már,de nem is olyan a bőre mint azelött:((
2012. jan. 23. 13:30
3/7 anonim válasza:
Szia! 2,5 éves kisfiam 5 hónapos kora óta ekcémás.A karja és a combocskája szintén ilyen.Ha szteroidos krémet kap a bőrgyógyásztól attól elmúlik(ezt én nem nagyon szeretem),ha sima gyógyszertári krémeket használunk akkor jó puha a bőre és nem viszket ,de nem múlnak el a kis"dudorok".
4/7 anonim válasza:
Szerintem ekcéma. Vidd el bőrgyógyászhoz, vagy van a patikában homeopátiás ekcéma krém. Kérdezz rá.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak simán kiszáradt a bőre. az én lányomnak is szokott ilyen lenni a víztől. Ha teszek babaolajat a fürdővizébe rögtön helyrejön.
6/7 anonim válasza:
A fiamnak is volt ilyen. Nála nem ekcéma volt, kiderült, hogy a fürdető csinálja ezt a bőrével. Azóta ismét a gyógyszertárit használjuk, pedig már négy éves elmúlt. Azt mondta a doktornő, hogy még a gyerekeknek készült fürdetőkben, testápolókban, stb-ben is van kőolaj származék, ezeknek amúgy is érdemes utánaolvasni, mert tényleg szinte mindenben van, viszont a gyógyszertári fürdetőkrémben nincs.
Illetve ezekre a száraz, "libabőrös" foltokra kapott Elocom krémet is.
7/7 A kérdező kommentje:
Elecom krémet azt mi is kaptunk,addig kentem vele mig viszketett,de az hála már elmúlt.Ami igazán aggaszt az a libabőrös bőr, és nem olyan puha babás a bőre mint kb egy hónappal ezelőtt:(
2012. jan. 23. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!