Hogy kezeljem, reagáljam le azt amikor a közel 3 éves kisfiam a fütyijét "felpiszkálja" miközben a bilin ül?
csapj a kezére hogy nem szabad ... nem durván és kész punktum ...
vagy nézzed hogy hogy csinálja -.-
szólítsd fel pisilésre, de ne szólj rá a kukizásért. Ő nem úgy érti ezt még, mint mi. Fedezi fel a részeit... :)
23N
Én oda szoktam menni hozzá, és mondom, hogy a kukit most dugjuk be a bilibe, hogy a pisi oda csorogjon.
Ennyi. Nem ragozom túl.
soha nem szidnám és szidtam le. Most 2,5 éves. Az első válaszolónak gratulálok a gyerekhez!!! Csak így tovább!!! Milyen szülők vannak??? Kész téboly!
Szóval amikor pisil, ő is játszik a kukijával, vagyis beledugja a bilibe és már kis érintéstől is ugyebár feláll... Én annyit mondok mindíg neki, hogy Ne kukizz már! :) A gyerekem meg csak nevet.. De a lényeg, hogy játékosan tereld el a figyelmét ne agresszíven.
Az én 3 évesem nem pisilésnél, hanem csak úgy húzogatja és azt mondja, hogy milyen jó neki:DDDD
Én azt mondtam, hogy jó, de utcán nem szabad csinálni és mások előtt sem. Eddig működik, csak néha látom,hogy csinálja előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!