Hánytatja magát, ne reagáljam túl?
Figyelt kérdés
11,5hós lányomhoz ma bementem alvás után és hányásszagú volt mindene, csupa savanyú tápszer a ruhája, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam visszajött, előfordul. Este a kádban csak úgy viccből elkezdett a szájában turkálni és nyomta mélyre, míg vissza nem jött az uzsonna, szedtem ki a kezét a szájából sűrű nem szabadozás közepette és kb ennyi a történet. Valószínű h mókának veszi, vidám aranyos kisgyerek, nincs itthon veszekedés, nem sírós, nem problémás, nem figyelemfelkeltésnek használja, a cumival is szokott szórakozni h az egészet betömi a szájába. Azt gondolnám, csak el kell terelni a figyelmét, de valószínűleg tetszik neki, mosolygott utána, félek h rákap. Van vmi extra teendő? remélem ez is olyan 3 napig tartó "vicces dolog" neki, aztán elfelejtődik. Járt már vki így?2012. jan. 17. 20:39
1/5 anonim válasza:
Nálunk is csinálja az egy éves fiam de ő még nem hány tőle csak nagyokat öklendezik tőle és nevet rajta én nem figyelek olyankor rá és abba hadja!!!!!!!!
2/5 anonim válasza:
Az én kisfiam már 20 hónapos de még mindig csinálja.Egyszer egy pár csepp hányás is kijött. Ha rászólok, sunyin vigyorog vagy éppen kacag egyet. Volt, hogy csak a hangos öklendezésre figyeltem, mikor ült a szőnyegen és kockázott. Mindig elmondjuk neki, hogy nem szabad, de ha eszébe jut, szerencsére nem túl gyakran, csinálja.Állítólag kinövik.
3/5 anonim válasza:
20 HOS A LANYOM ES MAR 2ALKALOMMAL IS LENYOMTA A KANALAT A TORKAIG ES TERMESZETESEN OKLENDEZETT NEM IS GONDOLTAM HOGY EZT MAS GYEREKEK IS UZIK REMELEM LESZOKNAK ROLA JA ES AZ EN LANYOM IS NEVET RAJTA
4/5 anonim válasza:
Kanalat, játékot az én 1 évesem is szokott a szájába tömni, de nem látom rajta, hogy élvezné. 1-2x vissza is jött pár cseppnyi cucc, de ő inkább ijedt volt, nem vigyorgott rajta.
Szerintem ez is tanulási folyamat része, hogy kipróbálja, de én tuti kétségbe esnék, ha rendszeresen és élvezettel csinálná.... Esetleg kérdezd meg a védőnőtől/gyerekorvostól.
5/5 anonim válasza:
18 hós kisfiam is szokja csinálni néha ha eszébe jut, többször is egymás után. Hiába mondom hogy nem szabad annál inkább. Aztán nevet rajta. Én sem gondoltam volna hogy más gyerekek is csinálják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!