Mit tenné ha babád hisztizik és nem kapja meg amit akar akkor hánytatja magát?
1.
anyukám így kezelte le hisztimet amikor 2,5 éves voltam (gyrekorvos javasolta), de többekkel beszéltem, és ők is csináltak már hasonlót.
Megmondom őszntén és múltkor a 11 éves fiamat öntötem nyakon egy pohár vízzel, amilyen hisztit levágott.
meg is lepődött rendesen.
Én azért nem önteném le hideg vízzel, de egy hideg vizes arcmosás nem árt. Közben legyél tök higgadt, de éreztesd vele nemtetszésedet.
Barátnőm a közöny segítségével oldott meg a hánytatós hisztiket, 1-2 alkalom után meg is szűnt a dolog. A gyerek odahányt a kiságy mellé, ő nem szólt hozzá, rá sem nézett, csak feltörölte és kiment a szobából. Volt nagy meglepődés:) újra próbálkozás, aztán a gyerek meglátta, hogy nem ér el vele semmit (a hiszti is csak addig hiszti, amíg van közönség és eredmény)
A lényeg: soha, semmilyen körülmények között ne add meg neki, amiért hisztizik, mert ezzel jutalmazod az önhánytatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!