Miért van az hogy csak akkor érsz el valamit ha magánrendelőbe viszed a gyerekedet? Tanúságos l en t
Én most azon vagyok felháborodva (nem gyerekorvos, hanem a férjem baja), hogy a férjemnek nyombélfekélye van. Fél éve kezdte el szedni a gyógyszert és most megint kijöttek a tünetek, nagyon fáj neki, meg ilyesmi. Felhívtam a dokiját, mondom neki, hogy mi a helyzet, erre ad időpontott február 27-ére. De mondom már lassan annyira szarul van, hogy menni nem bír. Menjünk el a sürgősségire. Sürgősségin adtak neki, no-spa injekciót és elküldte, hogy kérjen időpontot az orvosához.
Kösz, másfél hónap alatt ki is lyukadhat a nyombél.
Csak azt nem értem mire fizetjük a TB-t?
Mert ellátást az szinte nem is kapunk a stílusról meg nem is beszélve.Persze,ha elmegyünk a magánrendelésre ott mézes-mázósak,hát egyértelmű,hogy a pénzéért.
Jó sokat költöttetek decemberbe orvosra!
Nekem is van saját, nem gyerekes élményem is. Úgy éreztem kilyukad a gyomrom, annyira fájt. A háziorvos adott is beutalót a gasztroenterológiára. Ez volt augusztusban. Decemberre kaptam időpontot tükrözésre. Hát köszönöm. Adott egy sz@r gyógyszert, amit nem bírok. Most újra várjak 4 hónapot? Mi lesz itt??
Jó én felnőtt vagyok, viselem a fájdalmat. De amit a gyerekkel művelnek, azt nem bírom. Persze egy felnőttel sem lehet akármit...nem egy rákos embert ismerek. Nem tudom, ha időre kapott volna időpontot, lelkiismeretesen kivizsgálják hány évet nyerhettek volna.
egyik ismerősöm most halt meg gyomorrákban. Orvoshoz járt, kb félévente kapott időpontot. Az első félévben azt mondták neki a gyógyszerektől fáj a gyomra, egyen probiotikumot. Kb fél év múlva visszament, hogy nagyon fáj, nem tud enni se. Megnyomkodták neki és kapott időpontot, hogy 3 hónap múlva megtükrözik. Ennyi idő alatt áttétei lettek. Tükrözés után két hónappal volt a temetés. Borzasztó :(((
Nindig mindegyik orvos csak sír,hogy így nincs meg úgy nincs pénzük,de azért pofátlanul elteszik.
Én meg 25 000 ft gyesen vagyok itthon 4 gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!