Titeket nem őről fel az anyagi? Szinte napról-napra élünk. Már teljesen depis vagyok bele. Hogy tudtok sporólni? Mert már ötletem sincs.
Titeket nem őről fel az anyagi?
Szinte napról-napra élünk.
Már teljesen depis vagyok bele.
Hogy tudtok sporólni?Mert már ötletem sincs.
Sajnos a mai világba nem egyszerű elhelyezkedni.
Mindenhova a 20 évesek kellenek.Még munkahely sincs egyedülállónak se nemhogy sok gyerekesnek.
Már általában 2 gyereknél leköszönnek.Vagy esetleg tudsz ajánlani munkahelyet?Szívesen fogadom.
Gondolom te is az a fajta vagy, akinek ha eljött az idő hogy visszatérjen dolgozni, inkább bevállalt még egy gyereket, hogy otthon maradhasson.
Nem tudlak sajnálni.
Kedves Kérdező!
11-es vagyok.
Tényleg nem bántani akarlak, egyszerűen nem értem a hozzáállásodat.
Tudom, hogy nehéz a helyzeted, ez nem vitatom. Nekem ugyan csak 2 gyerekem van és így sem lenne egyszerű munkát találni és dolgozni, de én pontosan ezen okból is kifolyólag nem vállalok (egyelőre) több gyereket.
Egyrészről a jelenlegi helyzetben egyetlen embertől, így a férfiaktól sem, lehet elvárni, hogy egymaguk eltartsanak egy családot, főleg ahol 4 gyerek van.
Esetetekben nincs más megoldás, csakis a munkába állás. Kérlek, ne várd el senkitől, hogy helyetted munkát talál neked, ez a te dolgod.
Te is tudod, hogy az nem egy irreális elvárás egy egészséges felnőtt ember felé, hogy menjen el dolgozni, főleg ha rosszul élnek anyagilag...
Szerintem legfőképpen amúgy a hozzáállásodon kéne változtatni, utána egyből könnyebb lenne az életetek.
13. vagyok.nincs semilyen munkahelyed?nem is volt?igy vállaltátok a babákat?vagy utközben kirugtak?megszünt?
de ne légy cinikus,a nagyfiamnak én is most keresek állást,ő pályakezdő jó szakmával még sem veszik fel,tudom,én hogy ez nem egyszerü.de azt is hogy mennyi mindent meg kell tenni,hírdetések,kirakasztani cédulákat én pl takarítani járok el néha.van neted tegyélfel hírdetést.ha nem is volt munkád és igy válaltátok a sok babát,hát akkor ennyi...ha pedig közben megszünt az álásod akkor sajnállak.
Sajnos nagyon rossz most sokaknak a helyzete.
Én megértelek kedves kérdező, és nem foglak bántani mint itt sokan.Kérdésedre válaszoljak...de engem is felőről az anyagi helyzetünk, és tiszta depis vagyok már
Nekünk csak egy gyerekünk van egy 2,5 éves kisfiú.Nekem múlthéten jelentették be a munkahelyemen,hogy attól függetlenül mert végleges vagyok valószínűleg meg fognak válni tőlem, mert sokat vagyok táppénzen...persze ezt nem így mondták.Tavaly július óta összesen 20 napot voltam táppénzen.Erre ők azt mondták,hogy sosem vagyok bent a munkahelyen....Közbe épp felmondás előtt áll a lakáshitelünk is...1 hónap múlva felmondják.
Most jelenleg február 8 ig.van 10 ezer forintunk kajára.Ma voltam a boltba vettem egy csomag zsepit 2 kicsi májkrémet meg egy félkiló kenyeret ez került 700 forintba.Gondolhatod azt se tudom mit fogunk enni mi lesz velünk.....
Végig olvastam ki mit írt.
Bizony én is igazat adok annak akit leteremtettél.
Nagyon is igaza van,hogy nem utólag kell siránkozni,hanem előre kell kalkulálni,számolni.
Én is akartam több gyermeket,de akárhogy számolgattunk sehogy sem jött ki,hogy kijöjjön a pénzünk úgy,hogy még 1 vagy 2 gyermeket felnevelhessünk.Nekünk 1 gyermekünk van,de én még a fiam mellett is elmentem takarítani..Bár van szakmám,leérettségiztem,mégis irodában takarítok,mert egyenlőre ez a meló van csak.Mivel rendesen megfizetnek,befogom a szám és csinálom..Takarítási meló mindig van,én rögtön találtam.(hirdetés útján)
Körbe nézek a takarítások között én is!
Hátha sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!