7 éves fiam nem eszik és sokat fáj a hasa. Mitől lehet?
A gyerekorvostól kérj beutalót és vidd el vérvételre. Jobb kizárni mindent.
Minket is elküldött a dokinénink, mert a 10 éves lányomnak állandóan fájt a hasa. Annyira megijedtem mert ez már elég ideje tartott. Vérvételen kiderült semmi baja, makk egészséges.
Pszichés okok miatt fáj a hasa, mert állandóan izgul a suli és a felmérők miatt. Mindig mindentől fél, most pl. az angol dolgozattól ami majd jövő héten lesz, de már most azon izgul hogy nem fog sikerülni... pedig színtiszta 5-ös belőle...
Volt hogy rajtakaptam hogy késő este (már bőven villanyoltás után) elemlámpával a takaró alatt tanult... vagyis átnézte még.
Nem értem miért ennyire stresszes, nincs gondja a tanulással, de ha becsúszik egy rosszabb jegy soha nem szidtam még le.
A dokinénink is elbeszélgetett vele hogy ne akarjon mindig maximumon teljesíteni, ne akarjon mindig a legjobb lenni. De hát hiába mondjuk neki, mert ugyanúgy fáj a hasa...
2# válaszoló!Lehet benne valami,ő is szín ötös,még év elején az első felmérője lett hármas,de nem szidtuk meg érte,csak a matek tanár mondott annyit,hogy tudja,hogy ennél többre képes,azóta csak ötösöket hoz haza és ő is itthon mindig tanulna,néha úgy kell rászólnom,hogy menjen már játszani,mert nem lehet éjjel nappal csak tanulni,amúgy este már fél 9-kor alszik mint a bunda,szóval agyilag nagyon elfárad.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!