Hogyan szoktassam le róla? Felesel és hisztizik?
Figyelt kérdés
Már nem tudom mit tegyek ,haza jövünk az oviból és csak veszekedünk minden nap .Hisztizik ,felesel kiabál velem!!Nem tudom mivel szoktassam le róla ?2012. jan. 12. 18:57
1/2 anonim válasza:
büntesd meg valamivel.előszőr figyelmeztesd,és mondd el neki mi lesz a következénye ha továbbra is így viselkedik.
ne hagyd magad,mert ahogy idősbb lesz annál nehezebben fogsz vele bírni..!
2/2 anonim válasza:
Szia. Az én kisfiam 2,5 éves. Pár hete kezdte a hisztit. Elvettem tőle minden nap a kedvenc játékát, hogy a Jézuska figyeli a hisztis gyerekeket. A legnagyobb fájdalma az volt, hogy elvettem a kedvenc kutyusát, mondtam, hogy a kutyus megharagudott, hogy ilyen hisztis volt. Azóta néha van hiszti, az is kismértékű. Amikor nem volt hisztis, minden nap visszavittem egy-egy játékát. Borzasztóan örült és büszke volt magára. A legboldogabb akkor volt, amikor a kutyus visszakerült, vagyis a kutyusa már nem haragudott rá, mert igazán jó kisfiú volt........ :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!