Hogyan szoktassam le a pelenkáról a 32 hós fiamat? Adjatok ötletet mert már tanácstalan vagyok!
Ez a matricás dolog jó ötlet szerintem is.
Amúgy ha nem akarja egyáltalán, akkor ne erőltesd. Úgy gondolja, hogyha úgy viselkedik, mint a húga, akkor vele is többet fogsz foglalkozni. Testvérféltékenység. Foglalkozz vele is sokat (persze, gondolom amúgy is ezt teszed).
Szia ismerem a szitut!:-)
2,5 éves lányomat a világ minden kincséjéért sem tudtam rárakni a bilire,de még a wc-re sem volt hajlandó,mondjuk nálunk a probléma ott kezdődött hogy viszont a pelenkát nem volt hajlandó magára engedni,és mindent összevissza pisilt,kakilt nekem.Ez hónapokig ment,míg egyszer megelégeltem.megfogtam a lányomat,és ráraktam a bilire,és megmondtam neki addig nem szállhat le róla,amíg nem pisil,vagy kakil bele,két napig játszottam vele ezt,volt nagy bömbölés,hiszti,de akkor sem engedtem leszállni róla.De nekem bevált.Kb három nap elég volt rá,hogy rászokjon a bimbire,gond nélkül.csak ki kellett bírni,kicsit sajnáltam,de nem tudtam mit csinálni,javára vált...átszokott.
Nem vagyok amúgy ilyen drasztikus anyuka féle,de nem volt mit tenni,neked is megkéne próbálni,hogy ha tetszik ha nem elveszed a pelenkáját.Sajnos néha muszály erősebben fellépni,és itt nem kiabálásra vagy verésre gondolok,az nem használna semmit szerintem,mivel a gyerekek makacsok,és annál inkább ellenkeznek.
Mint mondtam nálam ez a módszer bevált,szerintem neked sem ártana megpróbálni.csak ne te legyél a gyengébb,tarts ki,és akkor hidd el sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!