Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam le a cicizés...

Hogyan szoktassam le a cicizésfről?

Figyelt kérdés
Kislányom 18 hónapos.Délbe,este cicin alszik el.Próbáltam,beteszem a kisáyba de 1 órán keresztül csak forgolódik.Nem érti meg hogy ő már nagy ehhez.Annak meg nincs értelme hogy délután 4-kor nagynehezen elaludjon.Akkor borul az egész napirend.
2012. jan. 10. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb. ugyan ez a helyzetünk.Lányom van ,szintén 18 hónapos,szintén cicin alszik el,mostanában ráadásul elég nehezen.De ő nem csak akkor cicizik hanem mikor kedve van.Lassan szeretném elválasztani de nem tudom hogyan,hisz éjjel is 4-5-ször felkel és szopizva alszik vissza. Nem vagy egyedül a problémáddal :)
2012. jan. 10. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez volt a helyzet cici függő volt napi4 x, és éjszaka is mindig ébredt Kb: 3x. 17 hónapos volt mikor azt mondtam, hogy elég, csak este fogom szopiztatni, de akkor sem lefektetésnél. Először a nappali szopikat hagytam el, így maradt a reggeli, esti, és az éjszakai. Utána a reggelit, majd az éjszakait. Mára már csak este szopizik, és láss csodát végigalussza az éjszakát. 3 napot hagytam egy szopi elhagyása között. Én azt hittem nem tudom ezt végigcsinálni, mert féltem hogy üvölteni fog a babám, de NEM, az első alkalommal pici sírás de ennyi. Én azt mondom, hogy sokat számít ha az anya elhatározza, de komolyan hogy nem szoptatja tovább a babát, még fontos hogy találjatok ki valami jó játékot amivel le tudjátok foglalni Őket. Én az esti lefekvéses szopit mesével váltottam ki, mielőtt lefeküdtünk mindig megnéztük a csillagokat az égen, a holdat, és utána befeküdtünk az ágyába, és ott meséltem neki, így alszik el a mai napig. Nálunk ifjúsági ágyba alszik.
2012. jan. 10. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Rólam szabályosan leszedi a ruhát ,és ha nem engedem neki akkor hisztizik.:(
2012. jan. 11. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!