Hogyan szoktassam le kisfiam az állandó pakolásról?
neem nem viccelek!
már lassan nem lehet bejönni hozzánk mert ő semmit nem akar csak pakolni egésznap én meg pakolok utána egésznap semmit nemtudok mellette csinálni mert mire rendbe rakom a konyhát ő szétszedi a nappalit.
ismerek olyan 2 éves gyerekeket akik egyátalán nem pakolnak vagy ha igen akkor minimálisan nem pedig reggel 8tól este 8ig.
mondjuk a non-stop pakolás tényleg furcsa.
autusztikus egyéb más jelei nincsenek?
nem aggódok csak már elégé fárasztó egész nap utána pakolni.
remélem az oviban elmúlik majd.
azért köszi a segítséget.
autisztikus?
azon még nem is gondolkottam..
de amúgy nincsenek arra utaló jelek.
dehogyis!
Én egyszer láttam egy gyereket, aki míg az anyja sorban állt lepakolta az összes mustráos tubust, bele a bevásárlókosárba, és anyuka dühösen visszapakolta.
És anyukám mondta, nézd meg micsoda egy marha anyuka, magától nem jön rá, a gyereknek a pakolás a lényeg, nem a honnan hova. Ha szólna neki, ugyanolyan örömmel visszapakolná a polcra a kosárból.
Ez jutott eszembe, hogy ha pakolni szeret, akkor visszafele is pakolna, nemcsak ki. És lehetne neki egy pakolászós helye-fiókja, amit pakolászhatna.
Minden gyereke szeret pakolászni oda-vissza. Ez nem jó, hogy ő kipakol, te meg vissza.
Szia!
Nekem 15 honapos a fiam, es o is pakol, ok igy fejlesztik magukat, ez a jatek. Kulon pakolja a mas szinu/alaku dolgokat, a labdafujo jatekaba beletuszkolja a cumit, csipeszt, miegyebet, nem all le egesz nap. De nem is banom. Nekem az lenne a fura, ha csak ul egy helyben. Megoldas a kovetkezo: egy helysegben legyetek egesz nap, a veszelyes cuccok legyenek elzarva, es csak este pakolj ossze, amikor o mar alszik. Nalunk egyben van a nappali a konyhaval, gyerekajtoval van elvalasztva, igy amig fozok is latom, de ki szoktam neki dobalni az edenyeket, meg a fakanalakat is jatszani. Ha meg valaki jon hozzank, az latja, hogy nem kosz van, hanem rumli, de ahol gyerek van, az ezzel jar. Este aztan beramolok mindent a jatszodobozaiba, es reggel rend var minket.
Nekunk bejott, probald ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!