Átjár éjszaka a gyerek hozzánk (a másik szobába), hogyan szoktassam le?
Éjjel többször is átjön, nem mond semmit, kísérem vissza és alszik tovább. Mindig kitalál valamit, mért jött át, de szerintem csak velünk aludna. Ezt viszont én ellenzem, ebben nem engedek. Hogyan szoktassam le az átjárásról és egyáltalán mért ébredhet fel annyiszor éjjel?
3,5 éves, átjárása 1 hónapja kezdődött, előtte nem volt ilyen gondunk...
Jár közösségbe? Ha igen, mióta?
Pocaklakó, kistestvér, vagy bármi változás történt mostanság?
A nap nagy részében társaság veszi körül, hisz oviban ott vannak a játszó társai, otthon ti, este viszont nincs senki mellette.
Van kedvenc plüss állata? Ha van, akkor este vele alszik, vagy távol van tőle? Ha utóbbi, akkor rá kéne szoktatni, hogy ott van neki a kis állatka, nincs egyedül este sem.
Bár ez csak egy gondolat. Kislányom 2,5 éves, egyedül alszik, külön szobába, de neki nincsenek ilyen gondjai, bár volt olyan korszaka, hogy este felébredt és csak akkor tudott elaludni, ha átmentem hozzá és vele maradtam, míg újra el nem aludt, de egy idő után erről leszokott. Viszont nem igényelte, hogy akkor legyek vele, el volt egyedül a játékaival, csak nem aludt vissza, csak akkor, ha ott voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!