Hogyan szoktassam rá hogy hagyja levágni a haját a fodrásznál?
Figyelt kérdés
21 hónapos a fiam és elvittem fodrászhoz, de sajnos nem hagyta egyáltalán hogy a fodrász levágja a haját. Ti hogy csináljátok? A figyelem elterelés nem működött. Vagy otthon vágjátok le géppel? Nekünk is van és nyáron leszedtük neki géppel, de most télen nem szeretném olyan nagyon rövidre.2012. jan. 9. 14:37
1/5 anonim válasza:
Eleinte az ölemben ülve vágták neki, utána szépen megszokta, és mostmár végigüli. Előtte sokat vittem magammal fodrászhoz, így ismerte már a csajt és a környezetet. 26 hónapos.
2/5 anonim válasza:
fürdés közben vágtam neki ollóval,amíg a játékaival játszott!
1 éves
3/5 anonim válasza:
Nekem ilyen gondom nem volt hála az égnek. 28 hónaposan nyírták először, gond nélkül végigülte.
Mikor vittük nyiratkozni úgy mentünk, hogy ha nem akarja engedni, akkor apa is megnyiratkozik előtte, hogy lássa apának sem lett semmi baja tőle.
4/5 anonim válasza:
Én télen is géppel vágom neki itthon, és ő közben mesét szokott nézni.
Mi lenne, ha vinnél magaddal egy laptopot a fodrászhoz (ha megengedi) és amíg a kicsi néz valami jó kis mesét, a fodrász hipp-hopp körbenyírhatja.
Mindenképpen beszélgess erről a kicsivel. Mondd el neki, hogy Te is, Apa is fodrászhoz jár, vagy nézzétek meg a fodrásznál valakit, akit éppen nyírnak.
5/5 anonim válasza:
Az én fiamnak nagyon dús és gyorsan növő haja van,úgyhogy vágta már neki fodrász párszor.Hááááááát az első az volt a legszörnyűbb :( Már félig levolt vágva neki mikor ő úgy gondolta hogy elég és torka szakadtából üvöltött meg rugdosott,feszítette magát,aztán 3 emberes munka lett a vége :( apa ölébe ült,én lefogtam a fejét,a fodrész nyírta.Pedig még vártunk is hogy lenyugodjon,a figyelem elterelés sem jött be,nagyon sajnáltam de muszáj volt befejezni.A többi sem volt egy leányálom,de az utolsón már nagyon ügyes volt,volt egy kis nyafi de ez még belefért.Azt hozzá teszem hogy az apukáját is látta mindíg ha nyírták a haját,és látta hogy nem fáj!Az utolsón már elbeszélgetett a fodrásszal,nagyon édes volt,a végén mondta hogy máskor is jön. (2,5 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!