Januárban lesz 3 éves a kisfiam, és még mindig pelust kér kakihoz, hogyan szoktassam át a WC-re?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 15:09
1/7 A kérdező kommentje:
Máskor nincs rajta pelus, már nem tudom mit csináljak hogy a wc-rw üljön:( El vagyok kenődve, okos, ügyes kispasi és ez mégsem megy. Jan.23-án kezdené az ovit, csak délig lenne... De így nem hiszem,hogy bevennék. Valami szuper jó ötlet?
2011. dec. 22. 15:14
2/7 anonim válasza:
Lehet, hülye tipp, de rakj a wcre pelenkát és vágd ki középen ;)
3/7 anonim válasza:
Kislányom 3,5 éves koráig pelusba kakilt. Amúgy teljesen szobatiszta volt, éjjelre is és mindig (kb akkor egy éve már). 3 éves kora óta járt oviba. Nem okozott gondot, az oviban nem kakilt. Nem kell az orrukra kötni.
Én nem erőltettem semmit (az enyém is okos :o) , csak kb. két naponta mondta neki, hogy a nagy gyerekek már WC-be/bilibe kakilnak, és ha ő is úgy gondolja, tegye is ezt.
3,5 éves kora óta eltettük a pelust.
Amúgy olvass utána egy kis szakirodalmat, ha érdekel, az leválásról, meg arról, hogy a gyerekek hogyan tekintenek saját végtermékükre...
4/7 anonim válasza:
És ha esetleg bilit próbálnál, aztán ha ott megy akkor a wc-t? A lányom először bilibe kakilt, utána ment wc-re.
5/7 anonim válasza:
Az én tesóm 6 éves koráig pelust kért kakiláshoz... mondjuk ez szerintem azért már a szüleim hibája is volt, hogy hagyták addig.
6/7 anonim válasza:
Próbálkozzatok a bilivel és örüljetek a "kismadárnak, ott a kismadár, megjött a kismadár."
7/7 anonim válasza:
Én egyszerűen nem adtam rá pelust, hanem hagytam hogy bekakiljon. Igaz mindennap bugyit mostam, de egyik nap úgy döntött hogy a bilibe fogja csinálni, mert akkor nem kell mindig zuhanyozni ha bekakil. Kényelmesebb ha kitörölöm neki, mintha a seggét kéne kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!