Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam rá a zsebkendő...

Hogy szoktassam rá a zsebkendőre? Mindig az ingébe törli az orrát.

Figyelt kérdés

Ez minden gyereknél egy "korszak", vagy csak nálunk? egyszerűen sehogy nem tudom leszoktatni róla.

Undorító és gusztustalan, estére kemény az ingeujja....

Amúgy tudja használni a zsepit, tudja fújni az ujját, de valamiért csak pofánröhög, ha rászólok...

3,5 éves

2011. dec. 17. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
:)):D .. állítólag a rendőröknek azért van odavarrva néhány fém díszgomb
2011. dec. 17. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én lányom is sokszor a ruha ujjába keni, mert egyszerűbb, mert kéznél van. Nem kell elmenni zsepiért, kifújni, kidobni. Remélem leszokik róla. 3 éves.
2011. dec. 17. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Korszak jellemző:)

Ugyanúgy, mint az is, hogy az orrukat piszkálják.

Idővel elnövik, nyugi. Én hiába dugok zsepit a zsebébe, vagy tűröm a derékhoz, mégis a ruha ujjába törli és kinevet, hogy csak viszket az orra és így vakarja meg. Amúgy nagyon ügyesen fúj orrot a fiam, és ha nem figyelek, akkor a ruhába keni, ha figyelem, akkor zsepizik.

3.5 éves

2011. dec. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!