S. O. S Létezik olyan fogkefe, ami ujjra húzható, de nem az a szilikon, hanem sima sörtés?
Én még nem láttam olyat..
Viszont mi annó vettünk szilikont,de nem igazán használtuk..
A mam-nak van ilyen kezdő kis pici fogkeféje,az nagyon szupi volt mikor még kicsi volt a csajszink.
:(
Szomorú vagyok!Másfél éves lényom 12 foggal rendelkezik,és sajnos csak az ujjra húzhatóval enged fogat mosni,mert azt hiszi játszunk.De ez a szilikonos izé nem tisztít semmi.És tiszta lepedék a kis foga.Van sima fogkeféje,de csak alul hagyja megmosni és mossa magának.De amint hátrébb vagy felülre akarom irányítani azonnal ordít,vergődik,csapkodja a fejét.
Nekem is ugyanígy viselkedett a kislányom, bevallom őszintén, voltak olyan hetek amikor emiatt hanyagoltam a fogmosást és olyanok is amikor nagyon elszántan hanyatt fektettem, lefogtam és az ordítás közepette megmostam a fogát.
Egyik sem jó!:( És csodák csocsájára egyik napról a másikra úgy döntött, hogy nem hisztizik, szépen hagyja, hogy megmossam. Ez valahogy azzal esett egyidőbe amikor azt mondtam, hogy mostantól csak tiszta foggal lehet lefeküdni, a tápszert is csak előtte ihatja meg. Nem tudom, hogy van e összefüggés, de kb. 1-2 hete nincs hiszti, szó nélkül jön fogat mosni:)
Én kipróbáltam előtte az összes spéci babfogkefét ( az ujjra húzhatót nem), de mindet szétrágta 1 hét alatt, több ezer forintot dobtam így a kukába.
Most direkt a legolcsóbbat kerestem, talán 150 Ft volt, ez tetszik neki. Addig ilyen olcsót használok míg meg nem tanulja, hogy nem rágunk szét mindent, mert sajnos a lányom még most is ami a kezébe kerül jó alaposan megcsócsál.
Esetleg az elektromosat próbáltátok már? Az én lányom imádja, ilyat vettünk a szilikonos után, és már a sima fogkefét is szereti, és tudja is használni. Ilyet vettünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!