20 hós lányomnak most már vegyek latex Nuk cumit? Sajnos 18 hóig van szilikon és eddig azt vettem, de 1 hét alatt szétrágja.
Nem szerintem nem fogja elfogadni
ha van a környezetetekben újszülött v. kisbaba jelképesen adjátok neki a cumit .
v. vigye el a cica ahogy régen is tették.
Nem kérek érte lepontozást de szerintem egy ekkora gyermek már tud élni cumi nélkül. Nemsokára beszélni fog -ha eddig még nem - akkor már zavaró lesz.
próbáld meg a fenti trükköket.
az enyém elfogadta, pedig elég fifikás, kényes a dolgaira....amúgy én kipróbáltam mindkettőt, és nincs sok különbség érzetre a kettő közt. viszont inkább próbáld lebeszélni, hogy rágja, tépje, ui hiába strapabíróbb a latex, az is kilukad. az meg hogy melyik gyerek mennyire igényli...ez gyerekfüggő, kedves első. az enyém elvan nélküle, ha épp nincs baja. de most jön a 4 utolsó foga, nagyon szenved tőle, és igényli a cumit, nem fogom megfosztani tőle. és alváshoz is kell neki. majd ha látom, hogy eljött az ideje szépen megbeszélme vele, mint eddig mindent.
2 éves kislány anyukája
Az én 2 évesem elfogadta simán, lényeg hogy cumi legyen.
Én sem veszem még el tőle, mert akkor az ujját rágja. Nem minden gyerektől "viszi el a cica" olyan könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!