El lehet tüntetni a szilikon (főzis) cumiról a sütőtök sárgaságát, és hol veszel harisnyát télre a gyereknek?
1. nem sikerült és a sárgarépa se...
2, cora, brendon, kik
Szia!
Nekem sem sikerült eltüntetnem a sárga árnyalatot róla!
Én a kínaiban vettem harisnyát, 590 Ft/db áron. Úgy voltam vele, megnézem milyenek. Nagyon jókat sikerült kifognom, egy típussal fogtam mellé. Ami nem volt jó: egyszínű csak a lábán csíkos harisnya, teljesen kinyúlt egy mosás után. Piacon is vásároltam már, ott 600 Ft/db áron, azok is tökéletesek voltak. Viszont az is igaz, hogy a kínaiban volt olyan, hogy ugyanolyan mintával, csak más színben vékonyabb és vastagabb, ami kívülről nem látszik. :-)
Engem állandóan lepontoznak mert odamerem irni hogy nálunk hogy van aztán másnál meg felmegy a pumpa.
Jó minőségü a kik-es meg az Aldiban vásárolt is ha van nálatok aldi.
leginkább mégis a cora-s jött be. csak van hogy egy méretből szinte egyáltalán nincs egy db-se úgyhogy lutri.
Első kérdésedre: csak amikor lekopik, nekünk máshogy nem jött le
Második kérdésedre: pont' tegnap vettem c&a-ban 3db-ot 1600-ért. Volt több méret is.
nem jön le a sütőtök
kikbe én tegnap még nem találtam. 4 éve a férjem bement egy bababoltba vett 2 harisnyát 74 est 5200 ft volt azóta én veszek: kínai, piac de egyforma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!