A latex vagy a szilikon cumi a strapabíróbb a harapással szemben?
Figyelt kérdés
19 hónapos kisfiam újabban 1 hét alatt szétrágja a szilikon cumit. Régebben használtunk latexet is, lehet vissza kéne rá térni. Vagy azt is szétrágná? Amúgy most jönnek a fogai, azért rág ennyire, remélem majd elmúlik.2011. aug. 5. 12:41
1/3 anonim válasza:
A latexet is ugyan úgy szétrágja.Nálunk is ez a probléma.Én megmondtam neki,hogy ha ezt most megint szétrágja nem veszek többet,de nem hatja meg. :)Ha látom,hogy nagyon rágja meg cincálja,akkor rászólok,de nem hiszem,hogy sokkal tovább bírja majd.
2/3 anonim válasza:
Hetente vettem neki a szilikon cumit, állandóan szétrágta, viszont alváshoz kell neki, visít ha nincs. Én hibám is, mert nem mindig vettem észre, hogy nála maradt (még másik két gyerekre figyelek mellette :) szóval folyton szétrágta. Februárban vettem egy latex nuk cumit, azóta bírja, pedig úgy rágja elalvás előtt, hogy rossz hallani. De igyekszek tényleg szigorúan csak alváshoz adni neki, de néha csak kilopja.
3/3 DJFunky válasza:
szerintem vegyél a gyereknek latexcumit és hozzá egy latex leggingset oszt úgy vidd bárhová is,de a latex felsőt melltömnéssel elnefelejtsd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!