23 hónapos, Volt cumi, nincs cumi?
Képzeljétek, egyszer úgy döntött kidobálja a cumikat a kukába..tudja mi a kuka, mindig ő dobja ki a pelust, meg ha nem kér már többet enni akkor is mondja hogy dobjuk ki...
6db cumit dobált ki, én akkor mondtam neki hogy úgy dobálja ki hogy akkor nincs többet,elviszi a kukásautó...na hát kidobálta...ennek 3 napja....eddig pokol volt minden elalvás...1 este 2,5 óra, második nap 2 óra délben és este 1,5 óra,tegnap este olyan álmos volt hoyg elaludt egyből, ma 20 perc volt.
Remélem lassan elfelejti, majd megszakadt a szívem első 2 nap, úgy sajnáltam, nincs vígasztárgya ez volt neki csak a sok cumi...de most már hülyét nem csinálok magamból nem kapja vissza (persze kikukáztam és le vannak fertőtlenítve)most a FP tanulókutya a nagy haverja lett elalvások előtt.
Nálatok hogy alakult?Sokáig sírt elalvás előtt?Eddig gond nélkül ment az alvás mindig, cumi és kész egyedül a saját ágyában...az elmúlt pár nap katasztrófális volt :(( teljesek kikészített
meséljetek, bíztassatok légyszi
Nézd, szerintem ez volt a legjobb, mai történhetett. Hogy ő maga vált meg tőle. Dícsérd meg érte nagyon.
Azok a gyerekek, akik nem mondanak le róla, azoknál még nehezebb, elhiheted.
Tarts most már ki, szerintem. Ne add vissza a cumikat! Vélhetően nem sok idő, és megszokja az új helyzetet. Mondd el neki, hogy ő döntött így, és nagyon helyesen. Hogy nagyon büszke vagy rá, stb. Szerintem sok egyebet nem lehet tenni.
De adjon az erőt, hogy sok gyerek még oviban is cumizik.
nagyon bátor gyerek! :-)
sztem ne nagyon emlegessétek a cumit, csak, ha ő akar beszélni róla
próbálj új kedvenceket mutatni(tan.kutya jó)
húúú nagyon furcsa hogy 2 év után nincs cumi....amúgy is csak elalváshoz kellett, de mivel nincs más vígasztárgya nagyon nehéz... :(( talán a tanulókutya+1-2 plüss jó lesz, de tényleg sajnálom szegényt :( tök szadista vagyok...
ráadásul 7 hetes a hugica, wc be kakil-pisil, basszus minden felfordult körülötte, egyszerre ráadásul, a wc zés is új, a cumi nélküli lét is meg a hugica is :(( félek meglesz ennek a böjtje :((
Én biztos azt csinálnám, hogy mondanám neki, hogy amiért ilyen ügyes volt, és már ilyen nagy lány, hogy nem kell neki a cumi, elmentek és vesztek neki egy jó puha állatkát, ami ezután mindig vele alszik.
Nálunk már elmúlt 3 éves, amikor a cumi lent maradt az autóban és nem emlékeztünk rá, hogy hol van. Mi mondtuk neki, hogy biztos elvitte a cumitündér, mert látta, hogy őneki már nincs rá szüksége és majd hoz helyette valami meglepit. Így is lett másnap kapott valami kis apróságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!