23 hónapos, Volt cumi, nincs cumi?
Képzeljétek, egyszer úgy döntött kidobálja a cumikat a kukába..tudja mi a kuka, mindig ő dobja ki a pelust, meg ha nem kér már többet enni akkor is mondja hogy dobjuk ki...
6db cumit dobált ki, én akkor mondtam neki hogy úgy dobálja ki hogy akkor nincs többet,elviszi a kukásautó...na hát kidobálta...ennek 3 napja....eddig pokol volt minden elalvás...1 este 2,5 óra, második nap 2 óra délben és este 1,5 óra,tegnap este olyan álmos volt hoyg elaludt egyből, ma 20 perc volt.
Remélem lassan elfelejti, majd megszakadt a szívem első 2 nap, úgy sajnáltam, nincs vígasztárgya ez volt neki csak a sok cumi...de most már hülyét nem csinálok magamból nem kapja vissza (persze kikukáztam és le vannak fertőtlenítve)most a FP tanulókutya a nagy haverja lett elalvások előtt.
Nálatok hogy alakult?Sokáig sírt elalvás előtt?Eddig gond nélkül ment az alvás mindig, cumi és kész egyedül a saját ágyában...az elmúlt pár nap katasztrófális volt :(( teljesek kikészített
meséljetek, bíztassatok légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!