17 hónapos a kisfiam. Alig beszél, nincs 10 kiló és kb 83 cm. Ez normális? Nektek mekkora a babátok?
17 hónaposan kb pont ekkora volt az én kisfiam is, most 22 hónaposam már 86 cm és több mint 10 kg. :-) PErdig az apukája 190 cm magas, mondjuk én tök átlagos 165 cm-s vagyok.
A beszéd meg sehogyse megy. Kérdezték a munkatársaim, hogy mondott-e nekem verset anyák napjára. Verset?? Egy árva szót nem mond még! Vagyis folyamatosan mondja csak nem magyar szavakat használ. De mindent megért, tehát ebből sejtjük hogy a szellemi képességeivel nincs gond.
Szóval ne aggódj! A fiúk amúgy is "kényelmesebbek"!
Semmi baj:) Az én fiam 17 hósan 84 cm volt és 9.5 kiló EGY SZÓT SE MONDOTT 2 éves koráig. És még 2 éves korában SE lett volna elkésve mert fiúknál 2.5 a határ ameddig még normális ha nem beszél.
Most a lányom ennyi idős, sok szót ismétel, mondd de méretre ő se egy hatalmas, 18 hós, 80 centi és 11 kiló.
Szerintem a te kisfiad teljesen oké:)
Nézd meg ezt a súly- és magasság táblázatot: [link]
Eszerint teljesen átlagos a kisfiad.
Az meg hogy nem beszél még? Majd fog. Hajjaj, de még mennyit! Vissza is fogod te még sírni ezt az időszakot, amikor még nem beszélt... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!