Mennyire normális, ha kisfiam (1,5 éves) néha NAGYON HIRTELEN elalszik?
Figyelt kérdés
Tegnap pl. sétáltunk, ült a babakocsiban, kért kekszet, adtam a szájába, és kb. 20 mp múlva aludt (keksszel a szájában).
Vagy volt, hgoy lefektettem aludni, mellé feküdtem, de csak kínlódott, szórakozott, ide-oda vetette magát, hasra fordult úgy beszélt, onnan megfordítottam, hogy "alszunk kisfiam", és mire ezt kimondtam, már aludt is.
Egyéb furcsaságot nem tapasztalok nála.
2011. okt. 14. 15:29
2/6 anonim válasza:
Ezt nehéz innen megmondani,a gyerekek hajlamosak "beájulni" ha nagyon fáradtak,de ez picit aggasztónak tünik nekem amiket irsz bár nem akarlak rémisztgetni.
3/6 anonim válasza:
Nagyon kifáraszthatod :) Átjöhetnél hozzánk is, mert az én lányom az istennek sem akar elfáradni
4/6 anonim válasza:
Van olyan betegség, aminek az a tünete, hogy valaki bármilyen helyzetben rajtaütésszerűen elalszik, narkolepszia a neve. Ha többször is megtörténik ez, és aggódsz, érdemes elvinned egy kivizsgálásra. Ha másra nem is lesz jó, de legalább megnyugszol. De babáknál még nem tekinthető kórosnak az ilyen hirtelen elalvás.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Na azért a narkolepsziától még messze áll, de egyébként nekem is az jutott róla eszembe, amikor a keksszel a szájában elaludt. :)
2011. okt. 14. 18:07
6/6 anonim válasza:
Én kisfiam babapiskótával a szájában szunyált be-játszótérről hazafele menet,délbe.
Este ide-oda fordul,helyezkedik és egyik pill-ról másikra már szunyál.
Párom is ilyen,este még le se ér a feje,de már alszik,annyira fáradt.
Szerintem nem gáz,bár,h milyen sűrűn fordul elő azt nem írtad,alkalmanként szerintem simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!