Normális dolog, hogy 3 éves kisfiam még mindig minden éjszaka legalább egyszer (van hogy 2-3-szor is) felébred?
Enyém 3 éves lesz, de nincs ilyen gondunk úgy 2 éves kora óta hálistennek.
De mit csinál, amikor felébred? Inni kér? Vagy fentmarad és beszélget?
Normalisnak normalis lehet (ha nincs semmi lelki oka), bar az atlagostol eleg eltero.
Kerdezd meg tole, hogy fel-e, rosszat almodik-e? Lehet, hogy elenk a fantaziaja, es fel, eberen alszik.
De az is lehet, hogy o csak ilyen. En is nagyon eberen alszom, minden ejszaka tobbszor felkelek, pedig en 27 vagyok.
MEg ne sértődj, nem rosszindulatból, de valszeg kicsit el lett kapatva a pici, nem? Babakorában felvettétek állandóan, ha sírt, minden kis "nyűgjére" rohantál hozzá,állandóan ölben volt/van.
Ezt megszokta, ebből nem enged...
A jó hír, hogy már nagyfiú, meg kéne vele beszélni, hogy külön alszotok, és az éjszaka arra való, hogy mindenki a saját ágyában nyunyuzzon.
A rossz, hogy megszokta, nehéz lesz...
Értem. Oviba bölcsibe még nem jár? (Hogy esetleg az elszakadástól fél ennyire, azért kérdem).
Nálunk a 3 éves még karnyújtásnyira alszik tőlünk, (a saját szobájában, de úgy alakítottuk ki, ha nagyon akarok, át tudok hozzá nyúlni), és ha megébred, rárakom a kezem a hátára, vagy csak betakarom, és visszaalszik.
külön szobában alszik persze.
Hogy el lett e kapatva, hát szerintem mint egy átlagos baba (ha sírt felvettem, nem voltam fasiszta szigorú, és nem spártai nevelésben részesült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!