5 és fél hónapos kislányom újabban óránként kel éjszaka. Nagyon fárasztó, ma 2-kor adtam neki enni, így legalább aludt 3 órát. Hiba volt? Mi mást csinálhatnék, hogy végre tudjunk aludni?
Nem tudom hogy a kakaót szereti e, de ha nem akar aludni adj neki meleg kakaót. Ez elálmosítja.
De csak keveset, mert ez eléggé laktat, és akkor utána azért nem tud aludni.
Szia!
Nem a foga jön a kicsinek? Mert mi is így jártunk, fiam 2óránként kelt és szintén 5.5hós volt. Ha babakocsiban tologatod nem tud elaludni?Nekünk ez vált be.
Elsőnek! Te jól vagy? 5 és fél hónapos babának kakaót??? Úristen!!!!
Kedves Kérdező! Nehogy az elsőre hallgass!!
Először is: éjszaka ne adj a babusnak enni, hacsak mondjuk azért kell neki kaja, mert este pl. bealudt és keveset evett. Ha nem erről van szó, akkor semmiféleképpen ne tedd. Kisfiam 5 hónapos, és pénteken lesz 3 hete, hogy elkezdte ezt az éjszaka nem átalvás dolgot. Hamar találtam neki rá homeopátiás bogyót, mert addig minden további nélkül végigaludta az éjszakát, gondoltam van valami a háttérben. Fogzás, és fejlődési ugrás.
Én camomilla vulgaris 15ch-ból adok neki minden órában 5 golyót, és mercurius solubilis 9ch-ból napi 2x5 golyót (ezt a kettőt fogzásra). Ezen kívül Sedatif pc-ből napi 2x1 szemet (alvászavarra). Amióta ezeket kapja, 5 éjszakát ismét végigaludt. Most először a mercuriust fogom elhagyni, ha anélkül is alszik, akkor a sedatifot.
(B)
Köszönöm a válaszokat, a kakaót én sem tartom jó ötletnek. Akkor már inkább tápszer.
Kedves B! Én is gondoltam a Sedatif-ra, adjak neki napközben egyet és este egyet? csak az a baj, hogy vacsi közben elalszik, utána már nem tudnám beadni neki. akkor mondjuk fürdés előtt?Mit javasolsz? Amúgy is nehéz lesz, mert keveset iszik.
Nyugodtan kipróbálhatod a camomillát. Legalább nappal is kicsit nyugodtabb lesz. 15 ch-ból akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, ha 30ch-t kapsz, abból napi 2-4x5golyót kell adni. Egy anyukától kaptam a tippet, hogy a kis kupakba kitekered az 5 golyót, pár csepp vizet ráteszel, és hagyod feloldódni a kupakban. Így garantáltan meg tudod vele itatni, egy csepp sem megy mellé.
Egyébként ha hatnak a szerek (kb. másfél hét), akkor abba is lehet hagyni. Az első pár napban viszont kicsit felnagyíthatja a tüneteket, de ettől nem kell megijedni, és ugyanúgy folytatni kell tovább az adagolást.(B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!