Aki volt már nyaralni 10hónap körüli babával, hogy bírták az idegen helyet? Tudtak aludni éjszaka attól, hogy nem a saját ágyukban voltak.
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 21:06
1/7 anonim válasza:
szia.most jöttünk meg a 10hónapos kisfiunkkal.meg sem kottyant neki.A 6órás autóutat is bírta illetve az idegen ágyat is.Mondjuk az én gyerekem nagyon jó evő-alvó nincs vele semmi.
2/7 anonim válasza:
Nekem egyiknwek sem kottyant meg, se félévesen, se később.
3/7 anonim válasza:
mi 3 hétre mentünk mikor 10 hós volt és semmi baja ne volt. Na a következő évben már nekem volt több melóm, az azt követőben meg hát lefáradtam:)
4/7 anonim válasza:
10 hónapos volt mikor Egerben voltunk, köztünk aludt. Nappal kendőben rajtam (kölcsönbe volt előtte nem próbáltuk) vagy babakocsiban. Egyik este mikor elaludt betettük a babakocsiba elmentünk Szépasszony völgybe borozni hazaérve áttetük az ágyba nem ébredt fel.
5/7 anonim válasza:
Első nyaralás kisfiamnak 5,5 hós korában volt, nem zavarta hogy nem a saját kiságyában alszik. Rá 1 évre sem volt problémája. Szerintem idén se lesz:-)
6/7 anonim válasza:
Akkor az én fiam az ellenpélda:) Őt nagyon zavarta hogy kimozdítottuk, bár ő mindig is a kiságyában aludt egyedül, nem velünk meg nem ringatva meg semmi, babakocsiban se tudja/tudta magát rendesen kialudni, így nekünk a nyaralás egy szenvedés volt, márhogy főképp nekem mert persze csak nálam nyugodott meg a hatalmas hisztik sírások közepette amit az okozott hogy nem aludta ki magát sose rendesen.
7/7 anonim válasza:
9 hónapossal voltunk nemrég, 3 ágy volt, azokat összetoltuk, a pici aludt a falnál, mellette én, mellettem apa. Teljesen jó volt, nem zavarta, hogy idegen helyen vagyunk, úgy tűnt bárhol jól elvan, ha anya és apa ott vannak vele. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!