5 és fél hónapos kislányom újabban óránként kel éjszaka. Nagyon fárasztó, ma 2-kor adtam neki enni, így legalább aludt 3 órát. Hiba volt? Mi mást csinálhatnék, hogy végre tudjunk aludni?
Én is remélem, és nincs mit! :) Majd írj, hogy mi volt!
(B)
Na dettó! Mintha én írtam volna a kérdést..=)
Teljesen ugyanebben a cipőben járunk és az én lányom is 5 hós. Úgy érzem minden estével csak rosszabbul alszik.
Érdekes hogy nekünk már van egy fogunk, de azt korán sem éreztük meg ennyire. Tegnap este kelltünk 11-kor, 2-kor és 5-kor. 11-kor úgy sírt hogy semmivel nem tudtam megnyugtatni, pedig elhatároztam hogy nem viszem át magunkhoz és nem etetem meg. Szegény már fél órája sírt mire meguntam és megetettem. Persze egyből vissza aludt. De nem sokkal rá megint felkelt. Szóval semmit nem ért a kajáltatás.
Mi is szedünk humeós bogyókat, de én nem vettem észre hogy jobb lenne sajnos. Igaz én mindíg csak egyet adok neki, mert a mi gyerek dokink azt mondta hogy ennyit kapjon. (Ő kifejezetten humeós doki). Mondjuk mi csak most kezdtük el szedni a chamomillát, eddíg mást kaptunk. Kíváncsi leszek..
Ja... múlt héten beszéltem egy anyukával, aki volt egy állítólag homeós dokinál. Tudod, mit adott a gyerek fogzására? Ízületi gyulladásra való arnica montana nevű szert. És ezért elkért 5ezret...
Akkor inkább kiolvasom a homeós könyveimből, mi való a gyereknek. (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!