Mikor mondjam el?
Figyelt kérdés
6 éves kisfiamnak mikor mondjam el,hogy oltàst kap pénteken?kaptunk 1 tapaszt amit 2 oràval az idöpontunk elött kell feltapasztani a combjàra!2012. jan. 10. 09:50
1/9 zkriszti3 válasza:
A gyerekeimet akár vérvétel akár oltás, akkor mondom el amikor megtudom ,hogy lesz. Ez mindig így volt.Már felkészülten, megnyugodva mentünk.
2/9 anonim válasza:
Mi mindig előző este, lefekvés előtt megbeszéljük a nap történéseit, illetve, hogy másnap mi fog történni. Ha van kérdése ilyenkor megbeszéljük.
3/9 anonim válasza:
Én egyszer mondtam el akkor másfél éves lányomnak előző este, hogy másnap szurit kap, hát egész este rettegett, másnap mikor jött a doki sírva rohant el a szobájába.
Így mindig csak az utolsó pillanatban mondom el, nem kell hogy megint előre rettegjen.
4/9 anonim válasza:
Szerintem ma vagy holnap már elmondhatod, 6 évesen azért már van időérzéke.
Egy picike ajándékkal (pl. matchbox) meg tutira le lehet kenyerezni majd :)
5/9 anonim válasza:
Az én lányom 20 hónapos, de a 18 hónapos oltás előtt már egy héttel elkezdtem neki mondani, hogy szurit fog kapni, eljátszottuk, hogy dokinéni hogy fogja megvizsgálni, hogy fig lefeküdni és az oltásnál semmi gond nem volt, csak egy picit sír amikor beszúrta az injekciót. Ha beteg akkor előre mondom neki, hogy hova megyünk, mit csinál majd a doki, már ott tartunk, hogy amikor megvizsgálja már magától tátja a száját. Igazából ez gyerek függő, te tudod, hogy mennyire fél az orvostól. Az érdekelne, hogy milyen tapaszt kaptatok, mert még nem hallottam ilyet.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a vàlaszokat!Elnézést kérek azt kifelejtettem,hogy mire szolgàl a tapasz.elvileg kevésbé fàjdalmas az oltàs.
2012. jan. 10. 13:49
7/9 anonim válasza:
Köszi az infót, ennyivel is többet tudok, mert még nem hallottam róla.
8/9 A kérdező kommentje:
nincs mit!bàr nem tudom,hogy Magyarorszàgon is létezik-e.mi külföldön élünk,de itt sem minden gyerekorvosnàl van erre lehetöség!
2012. jan. 10. 14:12
9/9 A kérdező kommentje:
Tul vagyunk rajta!:)))))amikor elmondtam neki,sehogy sem reagàlt,meg is lepödtem!ma a rendelöben meg egyfolytàban beszélt!:))nagyon bàtran viselkedett!:)))Imàdom!annyira büszke voltam rà!:))))ugy làtszik én féltem jobban!:)))
2012. jan. 13. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!