Hogyan mondjam meg neki, hogy ne bántsam meg?
én inkább nem vinném a gyerekemet, ha kérdezné a barátnőm, megmondanám neki, miért.
ha pedig nem megoldható a felügyelet, inkább nem találkoznék ezzel a barátnővel csak évente 2x.
Nem feltétlenül az anyjától tanulja, lehet ovi vagy nagyszülő vagy bármi más hatása. Gondolom, anyukát is zavarja, biztos tisztában van a helyzettel. Mi lenne, ha legközelebb, persze a barátnőd jelenlétében, ha csúnyán beszél a kisfiú, te beszélnél röviden a lelkére, hogy ilyen csúnyán nem szabad beszéljen egy ilyen okos nagyfiú, mert a te kisfiad még kisebb, és nem tudja, hogy nem szabad, és nem szeretnéd, ha ezt a butaságot eltanulná, mikor olyan okos dolgokat szokott tőle máskor tanulni. És itt vedd elő a pozitív dolgokat, pl mikor együtt építettek valami szépet vagy aranyosan homokoztak együtt vagy mittudomén.
Ezen vajon megsértődne a barátnőd? Nekem is volt egy ilyen barátnőm, teljesen más okból szakd meg a kapcsolat, én megértem, hogy nem akarod megbántani, és olyan megoldást keresel, amivel a célodat is eléred meg a barátságot is megtartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!