Hogyan mondjam el a nővéremnek, hogy ne bántsam meg, hogy legyen kicsit igényesebb a külsejére?
szia.
szerintem probáld meg elcsalni magaddal,vásárolni,és vetess vele,valami uj sampont,vagay egy -két uj ruhát,de az is jo ha egy méretetek,hogy adsz neki párat,mondjuk azzal az ürüggyel,hogy neked már nem tetszik.
Megpróbálhatod, de támadásnak véli majd. Azért hajrá, de csak óvatosan. A férje mit szól hozzá, azt nem tudod? Nem tudnál vele összefogni?
Anyám is ilyen volt, míg élt, nem tudom, hogy jutnak el idáig a nők. Túl biztosak abban, hogy a férfi velük marad? Vagy érte valami trauma, és ezért tesz rá magasról?
Nekem anyukám volt ilyen, nem tartottam jó ötletnek szóvá tenni... Szerencsére magától is észhez tért egy idő után.
Én már csak tudom, nekem is volt ilyen időszakom...
Én is 32 vagyok és két gyermekes anyuka, vannak napok amikor én is "elkanászodom". Tény, hogy gyerekek mellett az ember hajlamos a külsejéről elfeledkezni, de szerintem ne kertelj, mondd meg neki, mi a véleményed. Engem is néha észhez kell téríteni, és úgy lehet a legjobban, ha őszintén kapom meg, hogy adhatnék jobban is magamra! :D
Bár nálam nem a tisztálkodással van a baj, hanem pl. ha összekeni valamelyik gyerkőc a ruhámat, elvagyok abban úgy is, vagy hajlamos vagyok eltoplisodni.
Gondolom otthon van? Sok nőnél azt láttam, hogy teljesen nem normális olyankor, meg leszarja, hogy néz ki. Ha elmegy otthonról tanulni, dolgozni, megváltozik két perc alatt.
Jó példa egyik osztálytársam anyukája: úgy gimi 1-2.-ban szörnyen rövid pórázon volt a csaj, az anyja semmit nem engedett, mert ő se festette magát, akkor a gyerek minek.
Elment dolgozni, onnantól kezdve normális lett, elkezdett kinézni valahogy (sőt, egész csinos lett), a lányával is engedékenyebb lett, és még a többi emberrel való viszonya is teljesen más lett.
Igazából megemlítheted neki a dolgot, testvérek közt lehet bunkóbb módon is. :D Legfeljebb megsértődik, kicsit duzzog, de észhez fog kapni. Hajat mosni nem nagy kaland azért úgy heti kétszer, a fogmosás meg elég alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!