Nővéremnek nem sikerült az államvizsgája. Hogyan segíthetnék rajta?
Semmi gond! Hidd el, biztos nem haragszik rád... ! Tudja ő jól, hogy nem gondoltad komolyan, amit mondtál.
Azért beszéld meg vele... Nem tudsz igazán segíteni. Mond meg neki, hogy sajnálod, amit a múltkor mondtál, hogy h biztos vagy benne, hogy következő alkalommal sikerülni fog a vizsgája... :)
Nem államvizsga, de az államvizsga előtti utolsó vizsgám nem sikerült, gondolhatod mennyire magam alatt voltam. Engem azzal vigasztaltak, hogy én mindent megtettem, sajnos nem úgy jött ki a lépés, ne bánkódjak, legközelebb meglesz!
Ez sokat segített, mert a mardosó önvádat enyhítette - ilyenkor az a legrosszabb.
Utolsóhoz hasonló az én esetem is...
Tényleg csak az a fontos, hogy érezze, hogy mellette állsz. Mondd neki, hogy sajnálod, és hogy tudod, hogy mennyit készült, mindent megtett, és tartson ki, legközelebb menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!