Hogy mondjam meg neki, hogy ne bántsam meg (anyagiak)?
csak ugyan azt tudom elmondani, mint az előttem szólóak :)
Én is oda adnám a csekkeket, ha nem ad pénzt, mert sok a fizetni való, akkor mondanám neki, hogy tessék, akkor ezt fizesd ki-ennyi!!!
Nem akarom a férjedet védeni, de tényleg horror ára van a benzinnek.
Nem tudom milyen autótok van, de talán átmenetileg egyenesbe hozhatná a dolgokat ha lecserélnétek egy kissebbre..
Én hasonló cipőben járok de csak munka terén, nincs még gyerek, és hitel se, de eladtam az 1.6 os citroenem és inkább vettem 130 ért egy kis 900 ccm es daihatsut! Negyed annyit költök azóta benyára és ugyanúgy állok a dugókba a pirosnál mint aki alatt 3 ezres motor van..
A hitelt meg muszáj fizetnetek különben könnyen tönkremehet az egész család emiatt, és gondolom ez fontosabb mint az hogy már nem költöttél magadra fél éve..
Talán az lenne a megoldás, ha a férjedet rábírnád arra hogy te vezesd a háznál a kasszát!!
" Nem akarom a férjedet védeni, de tényleg horror ára van a benzinnek.
Nem tudom milyen autótok van, de talán átmenetileg egyenesbe hozhatná a dolgokat ha lecserélnétek egy kissebbre..
Én hasonló cipőben járok de csak munka terén, nincs még gyerek, és hitel se, de eladtam az 1.6 os citroenem és inkább vettem 130 ért egy kis 900 ccm es daihatsut! Negyed annyit költök azóta benyára és ugyanúgy állok a dugókba a pirosnál mint aki alatt 3 ezres motor van..
A hitelt meg muszáj fizetnetek különben könnyen tönkremehet az egész család emiatt, és gondolom ez fontosabb mint az hogy már nem költöttél magadra fél éve..
Talán az lenne a megoldás, ha a férjedet rábírnád arra hogy te vezesd a háznál a kasszát!!"
nem kell kocsival járni annyit, az is megoldás, a hitel, ha jól értem nem közös, a férj vette fel és használta fel, és a keresetéből egyetlen fillért nem ad haza???? fizessen csekkeket, vagy fizesse a saját hitelét, hosszabb távon elképzelhetőnek tartom, hogy szépen kiraknám, azt oldja meg magának a fizetnivalókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!