Hogy mondjam meg neki, hogy ne bántsam meg (anyagiak)?
Nem tudom, mennyi volt a hitel, amit a férjed fölvett, de az biztos, hogy ha ő fizetésképtelen, mindenképpen neked kell fizetni. Egy dolog azért szöget ütött a fejembe... Attól félek, a férjed csak azt várja, hogy ez a hitel ki legyen fizetve, aztán veszi a kalapját. Nem akarok vészmadár lenni, de láttam már ilyen csodát!
Annál is inkább, mert úgy tűnik, a kicsivel sem nagyon törődik! Ha törődne a családja jólétével, gondolom, nem sumákolná el azt a kis pénzt, amit néha mégis meg tud "menteni" !
Neked ilyen gyanú még soha nem fordult meg a fejedben?
Egyébként rendkívül sajnállak, de utána kell járni ennek, márcsak a gyerek érdekében is!
Nem hiszem, eloző, hogy már eleve ez lett volna a szándéka, hiszen csak azóta ilyen, mióta elvesztette az állását!
Csak az a baj, hogy ilyenkor a sok szabadidő, a tehetetlenség miatt érzett szégyen könnyen a feleség ellen hangolhat egy férfit, aki könnyen megutálja azt, aki ennek a szégyennek a tanúja volt!
Kérdező, tudod-e, hogy mennyi pénze van a férjednek, és honnan? Meg hogy amúgy mit csinál naphosszat, segít-e neked otthon, foglalkozik-e a kicsivel? Keres-e komolyan munkát? Ezekből sok mindent megtudhatsz, észrevehetsz!
Ennek utána kellene járnod, mert nem lesz jó vége a dolognak, sajnos!
Sok szerencsét mindkettőtöknek, remélem a válaszolók nagyrésze, velem együtt csak rémeket lát, és a helyzet hamar megoldódik!
Kösz, hogy válaszoltál!
Ha a hozzáállasa változott meg, akkor valószínűleg a szégyenérzete miatt nem akar beszélni veled ezekről a dolgokról. Az persze még mindig nem világos, hogy
1.) Miért ez a szégyen ilyen túlzott mértékben, hiszen manapság ezren és ezren veszítik el a munkájukat,
2.) Odáig miért nem terjednek az érzelmei, hogy a lehető legtöbbet adjon haza a pénzéből?
Nagyon nehéz gy a távolból ezt megállapítani.
Ezek után én is csak azt tudom mondani, amit a többiek;
add oda neki pénz nélkül a havi - heti listát, és várd meg, hogy mit szól, hogy boldogul. Ebből csak megérti, hogy Te mit gondolsz?
Sok szerencsét, remélem, hamar kikecmeregtek ebből a keserves helyzetből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!