Mit csinálhatnék, mit próbáljak ki?
Már én is kérdeztem és írtam is más hasonló kérdésre, hasonló korban jött elő nálunk is és másoknál is, amit írsz. Tudományos magyarázatot én sem tudom.
Nálunk most ősszel az óraátállításnál jött elő a gond, most lesz 2 éves e hó végén, szóval kb. 20 hósan talán, hogy nem alszik el este, ahogy addig. Kb. fél óra volt este 8-kor és a saját ágyában. Azóta este 10 körül alszik el és nem akar az ágyában aludni, sír és minden áron kijön, mindent kitalál. Nálunk is az utóbbi hetekben odáig jutott a dolog, hogy a mi ágyunkban alszik el és átviszem utána az ő ágyába. Ha nem akar aludni, megkérdezem, hogy a saját ágyában akar-e aludni, de mindig nemet mond és inkább marad a mi ágyunkban. Igazán nem tudom hová jut ez a dolog, nálunk belefér, hogy így aludjon el, általában a párom még később jön haza, míg ez lezajlik. Szerintem hagyjad, ahogy hamarabb el tud aludni, csináld úgy, neked is könnyebb és stresszmentesebb. Úgy is változnak idővel, Te is tudod, legalábbis én ebben bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!