Mit csinálhatnék, mit próbáljak ki?
A verést felejtsd el gyorsan.
Ahányszor átmegy, annyiszor fogd meg a kezét és vezesd vissza a szobájába. Az elsőnél magyarázd meg neki, hogy ha mégegyszer átjön, akkor vissza fogod vinni, ő nagy fiú, egyedül kell elaludnia. A többinél már nem kell semmit sem mondanod, csak nyugodtan, szó nélkül vezesd vissza. Annyiszor tedd meg ezt, ahányszor csak kijön a szobájából. Fárasztó dolog, de én úgy gondolom, hogy 1-2 héten belül javulni fog a helyzet.
nem kell verni, nyugodj meg. Azt hiszi nem szereted, és akkor annál gyakrabban jön, mert szorong.
Ne foglakozz a problémával. Sok minden megoldódik magától. Ha lesz gond, megoldod majd akkor. Lehet, hogy nem is lesz semmi zavar.Hagyd a dolgokat menni a maguk útján. A 2,5 éves még nagyon kicsi. Még nem biztos hogy ehet hogy másé igen, ő meg nem.
Én mit csináltam: anno nálunk a fiam cicin aludt el. De mivel harapott, és a tesó is úton volt, ezt az opciót elvesztette. Először nagyon hosszú volt az altatása, mert kérte volna a cicit. Együtt feküdtünk le, a mi ágyunkba. Álomba simogattam. Aztán amikor elaludt átvittem az ágyába. Egy ideig a párnámmal aludt. A vége az lett, hogy amíg a rácsos ágyban aludt, addig a mi ágyunkon, miközben mi sertepeltéltünk körülötte elaludhatott és átvittük az ágyába. Megvannak a kellékei a párnája a takarója, és a Vava. Egy kicsit nézelődik, laposakat pillog és egyszercsak elalszik.
Van amikor mesét mondok neki, és utána alszik, kijövök lámpa lekapcs, és alszik.
Ha épp fél valamitől, akkor mellettem alhat amíg az apja haza nem ér.
Mindenki nyugisabb. Ha van rá lehetőség akár ezt is megpróbálhatjátok.
/lányom most lesz egy éves, és úgy változott, hogy ma a jóéjt puszi után egyszer még felállt a kiságyban, közöltem tente, lelkesen lefeküdt vissza, és alszik is, semmit se kell vele csinálnom:))/
Sok sikert.
Akkor meg üdv a klubban. Írtam, hogy ha fél: hát nálunk most mindentől fél. Marad a mi ágyunk. Itt így velem megnyugszik, és érdekes lehet nagy csatazaj, elalszik időben, ha az ágyában akarnám, akkor mind a kettő 10ig kukorékolna, ugye felverik egymást.
Fektesd le a ti ágyatokba, hátha ott megnyugszik, nem aggódik, hogy elvesztek stb. Jah meg hagyd rá, elveszti a vicces részét. Illetve tiltsd meg neki az alvást, jöjjön játszani de azonnal, nem alhat, néha ez beválik nálunk.
Hát, kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!