Ti hogy oldanátok meg?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1,5 éves. Apukával külön vagyunk. Szokot jönni a gyermekhez, de egyfolytába megy a harc, hogy hadd vigye el, mert a szülei is látni akarják (eddig háromszor látták, ill. nagypapa négyszer). Elengedtem, félóra múlva itthon voltak, mert üvöltött. Apukát se sűrűn látja, egy éves koráig szinte egyszer se találkoztak. Nem szeretném többet elengedni, viszont akkor meg a nagyszülők nem látják. Én vinném, hozzájuk, de azt mondják, hogy nem rám kiváncsiak, hanem a gyermekre.2012. jan. 6. 14:26
11/11 A kérdező kommentje:
Hú az durva. Az lesz. Nélkülem sehova többet soha. Nem is tudom, mért utállnak nem csináltam nekik rosszat. Hát mindegy. :)
2012. jan. 6. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!