Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy kádban való fürdetést...

Nagy kádban való fürdetést hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Van egy 18hós lányom. Még a kis fürdőkádjában fürdetjük. Júliusba érkezik a kistesó. Még egy kis fürdőkádat nem szeretnénk venni. Viszont a lányom nagyon szeret fürödni, igazi örökmozgó. Át szeretném szoktatni a nagy sarokkádba, ahol a párom és én csak zuhanyozunk. Tudom minden fürdés előtt fertőtleníteni kell, de ti milyen megoldást javasoltok az elcsúszás elkerülésére? nagyon félek, hogy elesik. a válaszokat előre is köszi.
2011. máj. 22. 09:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy hülye vagyok ehhez a témához, de: a két gyereknek miért nem jó a közös kis kád?? Gondolom úgysem tudod egyszerre fürdetni őket?..
2011. máj. 22. 09:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Mi már 9hónapos kora óta kádba fürdetjük. A babakádat csak a szobában tudtuk biztonságosan használni, de itt minden tiszta víz lett, és fazékba hordtam be a vizet, így átszoktunk a fürdőkádra.

Nagyon élvezi.

Lehet kapni csúszásgátlót az aljára. Igaz a miénk kisebb, lehet vannak olyan méretek is amit faltól-falig ér.

Rá kell szoktatni, hogy csücsüljön le. Ha feláll fogod le ne koccolja a kádat. Legjobb ha közösen fürdötök.

Ha nem apával fürdik, és egyedül fürdünk viszek egy kis sámlit a kád mellé, leülök, a fiam pedig pancsizik ezerrel persze egy nagy rakás játék társaságában.

2011. máj. 22. 09:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia.:) Nekem anyáék csak rongypelenkát tettek le és fogtak:))

Amikor az unokahúgom megszületett nála már ilyen tapadós állatkákat tettek le.:))

2011. máj. 22. 09:59
 4/14 anonim ***** válasza:
23 hónapos a lányom ő még a kiskádjába fürdik, de az benne van a nagy kádba. Napok kérdése és jön a kistesó, ő ugyanabba a kádba fog fürdeni csak állványon. Milyen sorrenbe azt nem tudom majd ahogy adja magát a dolog, egyedül kettőt egyszerre nem bírnék ugysem.
2011. máj. 22. 10:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem higiénikus egy kisgyereknek felnőttel együtt fürdeni. Mi csúszásgátlót tettünk a nagykádba,és ott volt valamelyikünk vele,amíg fürdött.
2011. máj. 22. 10:03
 6/14 anonim ***** válasza:
nálunk 17 hónap van köztük. A kicsit fürdettük a babakádban, amíg nem tudott egyedül ülni, a nagy pedig a sarokkádat kapta meg. Én már fertőtleníteni sem fertőtleníteném minden alkalommal a nagynak, heti 1x csak, elég nagy már. Vegyetek csúszásgátlót a kád aljára, de inkább Lidl-ben, Aldi-ban, Jysk-ben, mert ha bababoltban veszitek, akkor pofátlanul drága és kisebb is, mint amit a fent említett üzletek árulnak. Aztán, ha a kicsi 7-8 hónapos lesz, mehet a nagy mellé fürdeni, akkor lesz igazi locspocs.
2011. máj. 22. 10:09
 7/14 anonim ***** válasza:
fiam 6 hós korátol nagy kádban fürdik,most 3 éves lesz.egy 18 hósnál nem kell már fertötlenitgetni mindig,elég ha tiszta a kád.amugy el kell neki mondani h a kádban üljön h el ne csusszon.
2011. máj. 22. 10:11
 8/14 anonim ***** válasza:

8 hónapos kora óta kisfiam a mi nagy sarokkádunkban fürdik (amióta stabilan ül) - meg is hülyülne szegény a babakádban (most 20 hós lesz).

Praktikerben vettem 1290 Ft-ért sima fehér, tapadókorongos csúszásgátlót, az van a kád aljára letéve, így nem esik el benne, és nagyon élvezi a pancsolást.

Egyébként nem kell minden nap fertőtlenítgetni, miért is kellene??? Heti egyszer szoktam kitakarítani az egész fürdőt, így a kádat is.

2011. máj. 22. 10:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért ne használhatnák ugyanazt a kiskádat, de ettől függetlenül simán be lehet már tenni a nagykádba, és mellette lenni, és magyarázni hogy nem szabad felállni. Nekem lányaim vannak. A 4 éves is a kiskádban fürdik, vagy zuhanyzik, csak hétvégén szoktak a nagykádban együtt. A kicsi 18 hónapos. Én mindíg fertőtlenítem a kádat mielőtt a gyerekek fürdenek benne, igaz nálunk a mosóvíz is a kádba megy. Én így nyugodtabb vagyok.
2011. máj. 22. 10:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk nem értem, hogy egyesek szerint nem higiénikus a felnőttel együtt fürdeni, de a kádba simán beültei a gyereket fertőtlenítés nélkül. Mi van hogy együtt fürdünk, de akkor természetesen előtte zuhanyzok, utána fertőtlenítem a kádat, és utána megy az együtt fürcsi. Sőt a gyerekek popsiját is megmosom mielőtt együtt beülnének a kádba.
2011. máj. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!