Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti hogyan oldanátok...

Anyukák, ti hogyan oldanátok meg a következőket egy 2,5 évessel?

Figyelt kérdés

Szóval jövő héten esküvőre megyünk, nagyon közeli rokonhoz, úgy hogy illene elejétől ott lennünk, főleg hogy a lányom lesz a koszoruslány :) De, 12-től alszik 2-ig, és délután 1-re kell mennünk a "fius házhoz", aztán a "lányos házhoz", aztán házasságkötő terem, templom, fotózás, vacsora 6-tol. Hogy oldjam meg a gyerekkel? Főleg hogy eleve más városban lakunk. Ha nem teszem le aludni, aludjon az autoban, mikor egyik helyről a másikra megyünk? éhes is lesz.... Persze nem ártana fodrászhoz is mennem délelőtt, de ez mellékes. A nagyszülők is ott lesznek az esküvőn, még korábban mennek mint mi.

Voltatok kicsi gyerekkel igy?

2011. ápr. 18. 13:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehetne hogy valamelyik szertartást kihagyjátok ... de mivel koszoruslány... szerintem nem fogja bírni.
2011. ápr. 18. 13:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam második születésnapján volt az esküvőnk, hihetetlenül jól bírta.

Délután nem aludt, és este 11 volt, mire úgy aludt el, h barátnőmék elvitték kocsikázni, ott elaludt, és becsempészték az ágyába. Másnap ugyan délben ébredt, de ezt senki sem bánta.:)

Olyan nagy volt a kavarodás, mindenki kézről kézre adta, állandóan evett valamit, mi szinte nem is láttuk, csak a vacsoránál, állandóan mamáékkal szaladgált valahol.

Nektek is ott lesznek a nagyszülők, nyugodtan ti is kivihetitek az autóba, ha látod, h délután fáradt, bár én úgy csinálnám, h hamarabb felkelteném reggel, és 11 órakor már aludna, a fiús házat kihagynám, amikor ébred, akkor indulnék vele.

2011. ápr. 18. 13:32
 3/15 anonim ***** válasza:

szerintem ezt korábban kellett volna átgondolni

biztos nem most tudtad meg hogy esküvő lesz

biztos lett volna vki aki vigyáz rá

kicsi ő még ehhez a nagy kiruccanáshoz

hullafáradt lesz a nap végére

2011. ápr. 18. 13:36
 4/15 A kérdező kommentje:

Én is arra godoltam kihagynánk mondjuk az elejét :) Mert ő kibirja alvás nélkül, márt volt hogy bevittük a nagyszülőkhöz, nem akart délben aludni és a hazauton elaludt az autoban délután 4-kor.

mert ha mondjuk bemegyünk délelőtt, akkor leteszem délben a szüleimnél (ők délre mennek segiteni), és ahogy felébred valahol utol érjük őket. vagy ha nagyon nem akar délben elaludni hamarabb, akkor miután lement a hivatalos rész (2-től házasságkötés, 3-tol templom), akkor mivel a fotozáshoz kocsikázni kell, lehet elalszik az autoban, és akkor legfeljebb hagyom ott aludni. Vacsora ugy is 6-tol, addig amugy is huzni akarják valahogy az időt.

Félek korábban kelteni reggel, mint szoktam (7-8), de lehet ugy lesz.

2011. ápr. 18. 13:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Én kihagynám a "fius házhoz", aztán a "lányos házhoz" programot, addig aludna valahol, vagy otthon és később indulnék vele, vagy az autóban, vagy valami rokonnál. Szerintem elég nagy durranás lesz az is ha a házasságkötőben kíséri a menyasszonyt, így talán kibírja estig. De ha nem teszed le aludni akkor csak nyűglődés lesz a fotózás ,meg a templom meg minden. A kikérés nem nagy cucc és ráadásul ha sokan vannak be se fértek a házba.
2011. ápr. 18. 13:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tudtuk, de kimondottan kérték, hogy vigyük, és neki is tetszeni fog a nyüzsgés meg a család, és max anyosékra hagyhatnám, de nem akarom, és nem is fogom. Igy is oda kellesz vinni éjszakára, mert közel laknak, hogy még ott legyünk egy kicsit. Amugy az egyetlen unokaöcsém nősül, 1 udvaron laktunk mig férjhez nem mentem.
2011. ápr. 18. 13:44
 7/15 A kérdező kommentje:

Egyre jobban hajlok ahhoz a variáciohoz, hogy majd ha felébredt, valahol utolérjük őket, de legyen meg a déli rendes alvás :)

Ó, ki sem hagyhatnánk, meg van a kis földig érő halvány rőzsaszin ruhája, fodros, meg minden, lakk cipő :) le sem akarja venni. És ha viheti a fátylat.... :)

2011. ápr. 18. 13:46
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha ottlesznek a nagyszülők is, akkor majd a mama elmegy vele aludni délben, ti meg mentek a dolgotokra. Igaz, hogy mint koszorúslánynak ott kéne lennie mindenhol, de 2 évesen ez nem nagyon lehetséges. szerintem mindneki meg fogja érteni, ha a nagymama vagy nagypapa néhány órára eltűnik a kicsivel. A délelőtti kavarodásban úgyis elfárad, könnyebben elalszik, 2re a házasságkötő teremben van. És végülis ez, meg utána a templom a legfontosabb "helyszín".

(legalábbis nálunk is hasonló volt a forgatókönyv, és bejött) utána este 10ig táncolt:))

2011. ápr. 18. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálnám, hogy kihagynám a fiús-lányos kikérést és kicsit korábban letenném kb 11-kor, így 2-re a polgármesteriben lévő szertatásra már bizti felébredne.

Az nem megoldható, hogy reggel mentek át a rokonokhoz és ott alszik ebéd után? Mert ha megébred, akkor egyből be tudtok kapcsolódni az ünnepségbe. Főleg, ha nem vagy benne biztos, hogy eleget aludna az autóban, mert pl az enyémek nem szoktak a kocsiban aludni (2.5 és 1 évesek).

2011. ápr. 18. 13:50
 10/15 A kérdező kommentje:

Átmegyünk délelőtt a szüleimhez, megpróbálom 11 után letenni aludni, lelépek fodrászhoz :) Addig apa ránéz.

Aztán ha felébred megyünk :)

Tutira ő is táncolni fog 10-ig :)

2011. ápr. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!