2 év körüli gyerekednek adok enni / inni a következőket?
- túró rudi
- kinder pingi
- kinder delice
- kinder tejszelet
- gyümölcs joghurt
- puding
- Kubu
- Jupik ital
- nápolyi
- tik tak
- ropi, pufi kuki
- kekszek
Az enyém csak 19 hós, de semmilyen tejterméket nem ehet sajnos, egyébként adnék neki rudit, pinguit.
A tictac-tól 2 hónapja a szomszéd utcában megfulladt egy 25 hós kisfiú, de amúgy sem vagyok nagy édesség párti.
A jupik csupa tartósitó, a kubu meg szinezék,
vizet és néha
Ezek közül már evett ropit, és kukit, és ivott Kubut, de egyébként semmi mást nem kapott még.
Tejérzékeny, ha nem lenne az, joghurtot és Túró Rudit adnék neki.
Más nassolnivalót sem kap, olvadós cukorka, nyalóka stb.
Szia! A következőket eszi a felsoroltak közül : túró rudi, kinder pingui, gyümölcs joghurt, puding / de csak amit én csinálok héba hóba/, Kubu, nápolyi, ropi, kukó, kekszek.
Tic-tac-ot abszolút nem merek neki adni a kicsi szemek miatt, könnyen megfulladhat.
A felsoroltak közül túró rudit,pinguit,tejszeletet kap ritkábban pl. hetente egy alkalommal.
joghurtot minden nap,akár 2x is.
A többit nem kéri,de nápolyit,kekszet,ropit kóstolta már.
Szia!
2 éves kisfiam tejallergiás,így tejterméket csak itthon eszik,rizstejből készítem(puding,tejbegríz),a rágcsákat eszi,de csak módjával
Inni csakteát,vizet kap,a többi meghajtja
kubut 1x kapott, pufit ritkán, havonta 1x, nassnak inkább kölesgolyót kap meg gyümölcsöt. a többit nem adtam neki még soha.
én magam hízásra hajlamos vagyok és a terhességem alatt terhességi diabéteszem is lett, a dédnagymamám is cukros volt. a kislányom az én alkatomat örökölte. úgy gondolom, minél később kerül kapcsolatba az ilyesmivel ,annál jobb.
22 hónapos kislány édesanyja
A 2 éves fiamnak nem adok Kubut, Jupikot és tik-takot. Innivalót szinte csak vizet kap, néha adok neki szörpöt és teát. Tik-takot én még picinek találom és keménynek egy ekkora gyereknek, inkább szőlőcukrot adok neki.
Nem szereti a Kinderes dolgokat, kivéve a sima kinder csokit. A többit, amit felsoroltál kap és szereti is.
Te adsz neki ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!